|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό θα πει άμεση ανταπόκριση!
Να σαι καλά! Τροφή φοβάμαι να του ρίξω μη τα μπερδέψει και περάσει τα αυγα για λιχουδιές! Θα τον σχίσω αν κάνει κανένα τέτοιο έγκλημα!! ![]() Για τη δική σου τροφή έχω διαβάσει αλλά άν δεν κάνω λάθος ανεβάζει τα νιτρικά επικίνδυνα οπότε χρειάζονται πιο συχνές αλλαγές. Η αεραντλία ίσα ίσα που λειτουργεί. Το καπάκι, αν υπήρχε, θα το είχα κλειστό, μάλλον θα φτιάξω ένα. Κάτι ακόμα, αν φουντάρω ένα κομμάτι σφουγκάρι μέσα και το πλακώσω με καμιά πέτρα θα μπορέσει να λειτουργήσει ως στοιχειώδες φίλτρο; Τι αναλογία είχες σε θυλικά αρσενικά; Η δικιά μου είναι πολύ άγρια (έχει σακατέψει ότι κινείται στο μεγάλο ενυδρείο και κυρίως τους γλύφτες μου.. ) και φοβάμαι μη βγουν πολλά τέτοια τέρατα! Τωρα θα μου πεις τι θα κάνεις αν σου βγουν 30 αρσενικά;Ας βγουν πρώτα και βλέπουμε... Άντε να δούμε αυτή τη φορά! Ευχαριστώ πολύ!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|