|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διαφωνεις σαυτο που λεω οτι οι μεταβολες του ειναι επικυνδυνες; Γιαυτο το λεω. Μπορει να ειναι ιδανικο υποστρωμα αλλα προκαλει μεγαλη μεταβολη. Η πρεπει να φερει το πεχα της αλλαγης στο 8,2-8,4 με κατι (εδω προτεινεις εσυ αν οερεις γιατι δεν εχω κατι υποψην μου) η αν πραγματι το υποστρωμα προκαλει τετοια μεταβολη, να κανει κατι για να μην το αλλαζει. Δεν ειμαι απολυτος στο να το αλλαξει αλλα θα σταθεροποιουνταν το πεχα ευκολα. Εσυ του λες να μην αλλαξει τιποτα. Διαφωνεις οτι 0,5-0,6 μεταβολη στο πεχα τοσο αποτομα ειναι επικυνδυνη;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασια νερου σε βαρελι | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 21-10-12 17:57 |
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΑ.... | CONAN77GR | Malawi | 14 | 28-03-12 21:27 |
τυρφη σε βαρελι προετοιμασιας νερου. | manos_samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 20-01-11 22:27 |
Προετοιμασια νερου για αλλαγες | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-10-06 22:21 |