|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου είναι εντυπωσιακό!
Μακάρι να είχα κι εγώ την δυνατότητα να έβαζα κι εγώ ένα τέτοιο για γαριδάδικο στο σαλόνι μου ![]() Όπως αναφέρθηκε θα πρέπει να βγάλεις ότι ασβεστολιθικό έχεις και αφού μετρήσεις το νερό της ύδρευσης σου μπορείς να υπολογίσεις στις αλλαγές νερού που θα κάνεις το ποσοστό μίξης σε νερό Α/Ο και βρύσης για να πετύχεις τις παραμέτρους νερού που χρειάζεσαι. Αν έχεις την οικονομική άνεση μπορείς να έχεις το ιδανικό νερό για δίσκους χρησιμοποιώντας μόνο νερό Α/Ο μαζί με Discus traces. Καλή συνέχεια!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα κατασκευης 750λτ | yiannis44 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 11-02-12 19:01 |
Νεο ενυδρειο 750λτ Ν. Αμερικης | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 29-08-10 14:24 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |