|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως το λες εγώ πιστεύω πως η αεραντλία θα στύψει το μπουκάλι σε δευτερόλεπτα. Ίσως και να είμαι λάθος αλλά έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ δεν χρειάζεσαι κάτι να σπρώχνει το CO2 στο ενυδρείο αλλά περισσότερη παραγωγή CO2. Η αεραντλία θα είναι σε ένα αεροστεγές κλειστό δοχείο από το οποίο με το που πάρει εμπρός θα αρχίζει να αφαιρεί το αέριο που υπάρχει μέσα και να το διοχετεύει στο ενυδρείο. Αν δεν υπάρχει αέριο (παραγωγή) θα αρχίζει να στύβει το μπουκάλι μέχρι να μπλοκάρει το τρομπάκι της. Ίσως από το πολύ στύψιμο να αρχίσει να ρουφάει και μείγμα και να το διοχετεύει μέσα στο ενυδρείο. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη, με το δικό μου μυαλό χωρείς να το έχω δοκιμάσει ή να μου το έχει πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει.
![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ιστορία ενός υφάλου | Μάριος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 09-11-09 11:30 |
Προετοιμασία ενός φυτεμένου!! | Neoklis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-11-08 14:49 |
¶ρρωστο coco worm | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 06-10-07 00:15 |
Aνασφάλειες ενός αρχάριου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-02-07 23:22 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |