|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν μπορεις να βαλεις σκουπα?? :S εγω εχω παρει ενα λαστιχο απο τηλεφωνο ντους που εχει πολυ μικρη διαμετρο ο σωλωνας για να μην αδειαζω ολο το νερο κατα το σκουπισμα. Εχω εναν κουβα, και εχω δεσει την μια ακρη στον κουβα και στο τελος ενα βανακι. Την αλλη ακρη, εχω παρει ενα κοματι πλαστικο σκληρο για να κατευθυνω την σκουπα πιο ευκολα εκει που θελω. Το βανακι το ανοιγω οταν ειναι να μαζεψω "κατι" και το κλεινω μετα. Αυτο συνεχεια μεχρι να γινει ο βυθος καθαρος (σχετικα). Επειδη ειναι μικρη η διατομη δεν ρουφαω καθολου αμμο. Ελαχιστη τεσπα.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα στο ενυδρείο | Irene Geo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 11-02-11 22:32 |
Πρόβλημα στο ενυδρείο μου! | Xapns | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 07-08-09 23:50 |
πρόβλημα με πρησμένη κοιλιά του γκάπι | pepe72 | Ζωοτόκα | 10 | 12-07-07 22:22 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
!!!!!! DIY Ενυδρείο - Πρόβλημα !!!!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 14-12-05 17:59 |