|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καποιος να ανεβασει και στο GreekDiscus για την Θεσ/κη και ειμαστε οκ.
Επισης θα πρεπει να ενημερωθει και το aqua4fun,αν ειναι καποιος μελος ας ανεβασει ενα θεμα με την συναντηση της Θεσ/κης.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να βοηθήσει κάποιος τον snakepanos και να ενημερώσει κι άλλα φόρουμ .
|
||||
|
||||
![]()
Θα πω τον Χρηστο αυριο.Δημητρη.
Κατι θα κανουμε Σταματη, Καθε βοηθεια δεχτη. |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να γίνει μια σελίδα στο facebook ώστε να μάθει περισσότερος κόσμος για τον σύλλογο?
|
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω ότι η επικείμενη συνάντηση ορίστηκε σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπάρχει έγκαιρος προγραμματισμός.
εγώ σίγουρα δεν θα είμαι |
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη εχεις δικιο σε αυτο.
Αλλα μιας και εγινε η κουβεντα και υπαρχει ηδη διαθεση απο αρκετους ας τον κανουμε τον καφε για μια προκαταρκτικη κουβεντουλα,θα ορισουμε μετα εκ νεου μια συναντηση πιο οργανωμενη και θα ανακοινωθει 10 μερες πριν ωστε να κανονισουμε ολοι τις δουλειες μας. Οποτε παμε για το Σαββατο 20/10 στις 4-5μ.μ στο καφε Ολυμπικο σto ΣΕΦ. Οποιος ερθει ας ερθει μαζι με τις προτασεις του για το νεο ξεκινημα,τι θελουμε να ειναι τελικα αυτος ο νεος συλλογος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, τόσο στο fb όσο και στο twitter
|
||||
|
||||
![]()
Εδω https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards εχουν γινει ηδη οι σχετικες ανακοινωσεις!
Το να ανοιξουν λογαριασμοι στο facebook - twitter ειναι πανευκολο το ερωτημα ειναι ποιος να τους ανοιξει/διαχειρίζεται!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ποιος το διαχειρίζεται αυτή στη στιγμή; προφανώς θα οριστεί κάποιος με την αναγέννηση ..πρώτα ο Θεός που λένε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμην!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως κ εγω δεν θα μπορεσω να παρευρεθω. Ειμαι εκτος αθηνα κ επιστρεφω 1/11
|
|
||||
|
||||
![]()
Υποθετω θα υπαρχουν αρκετες ευκαιριες (πολλες συναντησεις) για να παραβρεθούν ολοι οσοι θελουν και δεν μπορουν!
Στις αρχες θα ειναι ενα "μπαχαλο" μια που ο καθενας θα λεει τι πιστευει και εκατομμύρια ιδεες ... Ευχομαι στην συνθεση ιδεων ωστε να φτασουμε στο μεσο (που θα ικανοποιει ολους) και να μην επικρατησουν απλα καποιες ιδεες ... Εχω δει στο παρελθον αυτο ειναι η αρχη συγκρουσεων και γκρινιας!!! Απο την αλλη δεν ειναι πρακτικα δυνατον να ικανοποιηθουν ολοι οποτε και οι ιδιοι ας ειμαστε διαλλακτικοί και πανω απο ολα να ακουμε τον αλλο πριν τον απορρίψουμε!
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω , έχουν ενημερωθεί όλα τα φόρουμ για τη συνάντηση ;
|
||||
|
||||
![]()
GAB
AZ GD A4F Αυτα εχουν ενημερωθει...Αν υπαρχουν κι αλλα που δεν γνωριζω Και οι θαλασσινοί δεν εχουν ενα φορουμ?
|
||||
|
||||
![]()
Στο openreef είχα βάλει εγώ την ανακοίνωση της Αθήνας.
|
|||
|
|||
![]()
Δύο φόρουμ .
Είναι όμως κι άλλα γλυκα . Πάρτε πρωτοβουλία όποιοι και όπου είστε μέλη και αλλού ανεβάστε τα θέματα δεν χρειάζεστε έγκριση απο κανένα ..... αν πράγματι το πιστεύετε και το θέλετε να γίνει κάτι . Ο λόγος που επιμένω για όλα τα φόρουμ ακόμα και το ποιό μικρο είναι για να μπορέσει να γίνει μια σωστή αρχή χωρίς κανένα αποκλεισμό . Το βλέπω οτι δεν υπάρχει διάθεση για κανένα αποκλεισμό , πρέπει όμως και να το δείξουμε στη πράξη . Ο λογος που δεν το κάνω αυτο είναι αποκλειστικα γιατί δεν προλαβαίνω τα τέσσερα που γράφω , πόσο μάλλων να βάλω κι άλλα για παρακολούθηση . Εχω παρατήσει και τη δουλειά μου για βα τα διαβάζω και να προσπαθω να απαντώ και να κρατώ και τις ισορροπίες . Αν κάπου υπάρχει πρόβλημα στείλτε μου πμ. με το λίνκ για να το δώ κι εγώ . ------------------------- Πολυ χαίρωμε το είχα αγχος , όπως και για τα υπόλοιπα .
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΤΑΜΑΤΗΣ : 18-10-12 στις 15:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά δεν θα έρθω στην κουβέντα... που θα γίνει.!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι Γιωργη μας?
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη και θα μείνω σε αυτό που είπα και πριν...
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τραβα τοτε να τα πεις απο κοντα...
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα πω από εδώ και κάποιος καλός άνθρωπος θα υπάρχει να τα μεταφέρει στην κουβέντα που θα γίνει.
α) Το συζητάμε ΠΑΡΑ πολύ... β) Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις από το ΔΣ (εάν υπάρχει) να υλοποιηθούν και όποιος ΘΕΛΕΙ ας γραφτεί στο Σύλλογο. γ) Αν δεν υπάρχει ΔΣ ας προκηρύξει εκλογές (σύμφωνα με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ') και το νέο σώμα ας πάρει αποφάσεις. δ) Ο Σύλλογος όταν έχει ΔΣ αυτό παίρνει τις αποφάσεις και οποιο μέλος θέλει μένει ή φεύγει. Φιλικά |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το πως αλλιώς , επειδή θέλει κουβέντα , θα πρέπει κάπως κάπου να συναντηθούμε και αυτο προσπαθούμε να κάνουμε τώρα . Και γι αυτό ζητάμε όσο γίνετε πρισσότερο κόσμο .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να προσθέσω εδώ ότι υπήρχαν άτομα που και κουράστηκαν, και άρθρα έγραψαν και σεμινάρια οργάνωσαν.Αρα άτομα να "τρέξουν" το ΔΣ υπήρχαν. Υπόλοιποι και διάδοχοι δεν υπήρξαν.Κάτι έφταιξε και δεν ήρθαν νέα μέλη. Και η διχόνοια με κάποιους δεν στέκει. Σίγουρα έφταιξε και αυτό αλλά αυτό μόνο του δεν ήταν αρκετό. Αν λοιπόν νομίζεις ότι αρκεί μια ηγεσία για να λυθούν τα προβλήματα του συλλόγου απλά διαφωνώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Διαιρει και βασιλευε :
Χωρισμος σε συνδεσμους διοικητικα ανερξατιτους . ΜΟΝΟ οι προεδροι τους θα συνομιλουν με αλλους προεδρους και απο εκει θα εκλεγεται ο προεδρος τους ΕΝΟΣ συλλογου. Η ψηφος του καθε προεδρου θα ειναι ισοτιμη ετσι ωστε και οι συνδεσμοι να χωριζονται και δικαια ακομα και εντος αθηνων . Επισης κοστος εγραφης μηνιαιο τελος ή ετησιο , θα καθοριζονται απο το εκαστοτε ΔΣ του καθε συνδεσμου και οχι Πανελλαδικα.Εκτος απο την εισφορα ανα διαστηματα το υψος τις οποιας θα ειναι αναλογο της δυναμικης του εκαστοτε συνδεσμου .Ετσι ωστε και ο καθε Συνδεσμος να φτανει μεχρι εκει που φτανει το "χερι" του και οχι να ασφυκτιει τα μελη του αλλα να συμμετεχει στα εξοδα για κινησεις σε εκθεσεις π.χ Φυσικη στεγη . Πραγμα απιθανο για μικρους συνδεσμους τον 5-10 ατομων αλλα ειναι στο χερι τους αναλογα τις αποφασεις του αν θα εχουν ή οχι . Και σελιδες σε FB και Twitter oχι τοσο μεσα απο τα παρεξηγημενα ΦΟΡΟΥΜ. . . .. . .. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στον καφε θα ερθει κανεις αυριο ή θα ειμαστε 2-3 και θα πινουμε μπυρες?
Ενημερωστε οποιος ερθει...
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν τύχει κάτι έκτακτο θα είμαι.
|
||||
|
||||
![]()
Ο ενας απο του 2-3 εσυ ησουν...
![]() Το θεμα ειναι ποσους (προτιμω ποσες...) θα κουβαλας... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όσες πιστές προσέλθετε!
|
||||
|
||||
![]()
Επισης να πω οτι χρειαζεται να εχουμε καποιον απο το τωρινο Δ.Σ.
Να μας πει ποτε ληγει η θητεια του τρέχοντος Δ.Σ.,ποτε προκηρύσσονται οι εκλογες,ποιος εχει τα βιβλια,το καταστατικο,την σφραγιδα και ολα οσα πρεπει να ξερουμε για την τωρινη κατασταση του Συλλογου... Καπως ετσι δεν πρεπει να αρχισουμε?
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ θα είμαι, αλλά νομίζω ότι αυτό δηλώναμε και στο άλλο topic και είχαμε μαζευτεί 45 άτομα.
Εχει γίνει κάποια πρόβλεψη πού θα βρεθούμε; Γιατί αν πηγαίνουμε άλλοι από τις 4 και έρχονται άλλοι στις 5 κινδυνεύουμε να χαθούμε; ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sps4ever(niktso) : 19-10-12 στις 21:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Ανοιχτή συζήτηση για το θέμα των αδέσποτων | maria1983 | ¶λλα ζώα | 0 | 19-10-11 08:31 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |
Συζήτηση περί στρωσίματος ενυδρείου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-10-07 10:00 |