|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"ΚΑΘΑΡΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ 100% ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ !!!!! EXEI προσμοιξεις βακτηριοκτωνου φαρμακευτικών ουσιών, χαλκου και αρσενικου.! Αρα μονο καθαρη δεν είναι.! Το είπα και ποιο πανω και το επαναλαμβανω.... ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕς ΕΝΟς ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ! Εφοσον εχεις μπροστα σου την εν λογο σιλικονη εγω θα σου προτεινω ενα πειραμα .... βαλε λιγη πανω σε ενα κοματακι γιαλι , αστην να στεγνωσει μεχρι αυριο και βαλε την μεσα στο ωραιο σου ενυδρειο.... Περιμενω να μουν πεις σε 3 μερες τα αποτελεσματα, και μετα σε 3 μηνες καθως και σε 3 χρονια.... Εφοσον είσαι τόσο σιγουρος γιατις γνωσεις σου και την αποψη σου , τοτε εγω και τα 20 πλεον χρονια εμπειρια μου στον τομεα αυτο, υποκλινόμαστε στην ανωτερη διανοητικη σου ικανοτητα και την 30+ ημερων εμπειρια σου.,.... Αλεξανδρος Administrator
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|