|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!
Νίκο είσαι πηγή έμπνευσης για τους αρχάριους και μη. Τα ενυδρεία σου ξεχειλίζουν αγάπη για το χόμπι αυτό! Σου εύχομαι να συνεχίσεις με το ίδιο πάθος! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο!
Μπουκεφαλαντρες ειναι αυτες; Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Ευκολο ενυδρειακι, δεν χρειαζεται πολυ συντηρηση. Παράθεση:
Ναι εχει καμια 20αρια + ειδη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρειάκι Νίκο!
Κάτι ανάλογο σκέφτομαι κι εγώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποτέ δεν βγήκα
![]() Προέχει η αγορά σπιτιού πρώτα,, μετά να δεις... ύστερα από τόσο στέρηση κατευθείαν σε shrimproom με βλέπω ![]() . . . . κι ένα νάνο ριιφ στο γραφείο μου που το έχω αποθημένο εδώ και καμιά εικοσαετία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το θεαμα πραγματικα!!
Πανω κατω κοστος συντηρησης αυτου του ειδους; Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Οι δικές μου έχουν προτιμήσεις μάλλον .... τρώνε πιο πολύ EBI mineral και glasgarten . Πολύ ωραία , μπράβο !
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοείς με το κόστος? Έχω 3 χ100 λίτρα ενυδρεία με crs cbs.. ![]() To πρόβλημα με αυτές ειναι οτι θέλουν θερμοκρασίες μέχρι το πολύ 26... Όποτε το aircodition δεν σταματαει .... ![]() Mετα για το νερο. Αο Μινεραλς Υπόστρωμα ενεργό. Γενικά παραμέτρους που τις κρατάω. Gh 4-5 Kh0 tds 120-150 Ph - 6.4 24-25c το καλοκαίρι , το χειμώνα 21-22c No3 >10 ------------------------- Παράθεση:
Τις έχεις κακομάθει... ![]() Εχω και τις glassgarten τροφες... Απο τροφες ριχνω τωρα hikari algae wafers, Μια φθηνη algae wafer, ιταλικια παραγωγης. GlasGarten: bacter ae baby food diner food Μinerall food Shrimp Snacks herbal mix Shrimp Snacks dandelion Shrimp Snacks Snow Flakes, GT essentials Pudding classic shirakura ebi dama και φυλλα.... Αλλα γενικα οτι και να ριξω το εξαφανιζουν... Γενικα εξαρταται απο τον πληθυσμο που εχεις μεσα... Αν ειναι λιγες γαριδες θα επιλεξουν το biofilm, καμια τροφη δεν συγκρινεται με αυτο. ![]() ------------------------- Eνα ακομη βιντεο με αλλο grade crs.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 05-08-18 στις 22:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει..ειναι λιγο απαιτητικες θα λεγα κυριως με minerals που φανταζομαι ειναι ακριβο και το ενεργο υποστρωμα..Αλλα γιατι ενεργο υποστρωμα;
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
|
||||
|
||||
![]()
update
Oι taiwan - pinto πανε πολυ καλα, εχω αρκετες γεννες μεσα, τα μικρα πρεπει να ειναι 80+... ![]() Αργουν να μεγαλωσουν ομως. ![]() ![]() ![]() ![]() οι crs εχουν γεμισει 2 100λιτρα.... ![]() Cbs απο 4 γαριδες , εχουν γινει 200+ ![]() f1 tibee x pinto , tibee x crs, tibee x cbs ![]() Mε λιγα λογια ο κακος χαμος... Εχω 20 ενυδρεια και χωρο δεν εχω.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Shrimp Room August update
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μετα ανεβαζω εγω τα δικα μου και χαιρομαι.. απιστετη δουλεια!!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφες όλες Νίκο! Να τις χαίρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις κανει φοβερη δουλεια,μπραβο!!Πολυ ωραιο το βιντεο
![]() Τα βαριοφυτεμενα τα αφησες;;
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ Γιαννη....
------------------------- Παράθεση:
Ναι τα άφησα, δεν τα προλάβαινα, εχω αποσυνδεσει πλέον τα co2... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 02-07-19 στις 09:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να τα κανεις τα φουλ φυτεμενα όταν έχεις τόσες ωραίες γαρίδες!
Μπράβο Νίκο, φοβερή δουλειά! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |