|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια επειδη στα προφιλ λενε οτι κινουνται σε χαμηλα,μεσαια και υψηλα επιπεδα δεν ισχυει παντα..Εγω εχω απιστο που υποτιθεται οτι κυκλοφορουν πολυ στα χαμηλα επιπεδα αλλα μου εδειξαν αλλη συμπεριφορα το ιδιο και με τα εμπερορ τετρα....Τα carnegiella strigata επειδη δεν τα ειχα δοκιμασει στο ενυδρειο μου και ζουν στα ιδια νερα με τα νεον και αλλα τετρα δεν σημαινει πως θα ειναι συνεχως στην επιφανεια του νερου...Εχω δει βιντεακια που κυκλοφορουν στα μεσαια και χαμηλα επιπεδα οποτε ειναι αναλογα την συμπεριφορα τους....Οσον αφορα με τις γαριδες μην εισαι σιγουρη οτι δεν θα διστασουν να δοκιμασουν μικρους γονους γαριδας ισως και τις μεγαλες οποτε θα δεις πως θα αντιδρασουν αν τα βαλεις μαζι και μετα δρας αναλογα...Κι επισης εγω δεν θα συνδυαζα γαριδες και τανινη αλλα δικη σου αποφαση
![]() |
Tags |
γαρίδες, endlers, νεογνά, rcs, Ζωοτόκα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |