|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη την στιγμη γεμιζω το 60λιτρο μου ενυδρειο με νερο..! Αν γεμισω το μισο νερο με βρυσης και το αλλο μισο με νερο απ'το αλλο μου ενυδρειο.... θα κανει καλο?? Θα βοηθησει δηλαδη στην βιολογια και στο γρηγοροτερο "στρωσιμο" του νερουυ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Σχεδόν μηδενική η προσφορά του νερού. Υλικά φίλτρου και μούργα και είσαι κομπλέ.
|
|||
|
|||
![]()
οκ... δεν βαζω νερο απ'το αλλο ενυδρειο τοτε...!!τι ειναιιι... η "μουργα"???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ....σορρυ κιολας τελειως καλαμπουρι κανω, μην παρεξηγηθουμε, αλλα σε βλεπω να συμμετεχεις σε συζητησεις λιγο ανωτερου επιπεδου σιγα σιγα, φαινεται οτι διαβαζεις....μου φαινεται αστειο να ρωτας τι ειναι η μουργα και το μπολιασμα να το βλεπω "μπολιαρισμα".
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μουργα λέμε την ''καφε λασπη'' που βγαζουν τα υλικα του φίλτρου οταν τα στίβουμε !!
|
|
|||
|
|||
![]()
ωπαα...σορρυ λαθος.. "μπολιασμα" ηθελα να πω ...
![]() ------------------------- Παράθεση:
οκ! ΕυχαροστΩ! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 02-10-12 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χμμ, αυτό μάλλον συμβαίνει. Σε εμένα σίγουρα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
off topic sorry
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα συμβαινει και στους καλυτερους
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον το ενυδρειο γεμισε και μπηκαν καποια "υλικα" διακόσμησηςς! Τα φυτα θα μπουν αργότεραα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι ακομα θωλο...μολις ξεθωλωσει θα βγαλω κι αλλες φωτοο..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιουπι! Καλη αρχη!! Ωραιο θα γινει!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Να κι ενα short βιντεακι... ![]() http://s1076.photobucket.com/albums/...t=SAM_1301.mp4 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια. Αντε να περνουμε σειρα!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μπλε ο φωτισμος σου η απο το background το βλεπω ετσι?
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι μπλε ο φωτισμος ναι! Υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο?? Η οχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λεμε μπλε...μπλε οπως οι ακτινικες λαμπες ή μπλε ειναι daylight (καπως γαλαζιο-λευκο)
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναιι...σαν reef light νομιζωω!! Πιραζει?? Μη μου πειτε οτι χρειαζεται αλλαγη..!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια καλη φωτό θα βοηθήσει (μια με σβηστή λαμπα κια μια με ανοιχτή )...κατα 80% ναι ..πειράζει..... :S
|
|
|||
|
|||
![]()
Πωωω...πλακα μου κανεις ετσι???????????????
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() η λαμπα σου επρεπε να ειναι ή σαν την πρωτη (ολο λευκό) ή να εχει ενα κιτρινοπο χρωμα ή σαν την τελευταία αλλα ασπρο ρόζ και οχι μπλε ρόζ...απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω οτι οι μπλέ λάμπες ειναι κυρίως για reef ενυδρεία....δες μηπως βρεις μια ίδια και μπορέσεις να την αντικαταστήσεις(ιδιου τύπου με την δικη σου εννοω σε καποιο μαγαζί ) αλλιώς δες αν τα φυτα μεγαλώνουν επαρκώς με αυτη τη λαμπα |
|
||||
|
||||
![]()
Για τι στησιμο και ψαρια προοριζεται το 60αρι?
|
|||
|
|||
![]()
Προοριζεται για 2 χαρεμια γκαπι και γαριδες και ευκολα φυτα! Αλλααα... φυτεμενο φυτεμενο! Λετε να εχω οντως μεγαλο πρόβλημα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Η λάμπα σου είναι PL με βάση 2G11.
Αν έχει βρει κανείς τέτοιες λάμπες σε άσπρο ή ροζ/άσπρο στην ελληνική αγορά θα με ενδιέφεραν κι'εμενα... |
![]() |
Tags |
απορία, μπόλι, μπόλιασμα, νερό, ενυδρείο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια "sexy" apple snails :D :D | nOmOreAbuse | Σαλιγκάρια | 31 | 20-09-10 20:50 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Βελτιωτικά νερού" μύθος ή πραγματικότητα??? | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 18-01-10 17:17 |