|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έβαλα στα 30 λίτρα 7 RC και 3 rilli shrimps... Πρακτικά είναι ίδιες αλλά μου είπαν ότι όταν μεγαλώσουν οι Rilli θα έχουν πιο μακριά μουρίτσα... Και Amano μπορείς να βάλεις αλλά μην περιμένεις γέννες... Θέλουν υφάλμυρο... Τώρα αν πας για πιο δύσκολα είδη κυρίως από άποψη καθαρότητας του νερού και θερμοκρασιών έχει πολλά είδη απίστευτα αλλά οι τιμές είναι πιο τσουχτερές... Και για ένα είδος που μπορεί να ξεκληρηστεί επειδή δεν πρόλαβες τη θερμοκρασία και πήγε στους 27 βαθμούς αντί για 24-25 , εφτά ευρώ το κομμάτι δε θα έδινα... Αν είσαι διατεθιμένος να βάλεις controller θερμοκρασίας+ΑΟ+αυτόματη αναπλήρωση για να είσαι εντελώς ήσυχος τότε κάντο... Αν όχι....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με ψάρια | imichal | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 265 | 03-12-15 17:12 |
Θέματα: Οι γαρίδες μου δεν γεννούν | dinos99 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 83 | 26-02-13 12:57 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |