|
||||
|
||||
![]()
στο πρακτικερ εχει πολυ φθηνο πλεξι, μην αγοραζεις απο λοπωδυτες (βασικα ειμαι κατα των πολυεθνικων και των κατακτητων αλλα οχι και να με περνανε για κοροιδο)
|
|||
|
|||
![]()
Γνωρίζει κανείς αν θα έκανε το πλαστικό από κάποιο τάπερ, ή από κάποιο κουτί/μπουκάλι απο τρόφιμα ;
Μόλις τώρα μου ήρθε η ιδέα και δε το έχω ψάξει καθόλου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι οχι?
|
||||
|
||||
![]()
Το κομμάτι που έκοψες τι το έκανες; Αν το πέταξες πάρε ένα κομματάκι πλέξιγλας να ξεμπερδεύεις, δε χρειάζεται να ξαναφτιάξεις όλο το κουτί.
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ! Θα παρω ενα κομματι πλέξυ γκλας και απλα θα το βαλω εκει που εκωψα το παλιο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παίρνεις ενα καινούργιο φίλτρο, γιατί μέχρι τώρα έδωσες λεφτά
για ενα εσωτερικό. για μια αντλία, και 40 για πλέξι. Αν είχες πάρει απο την αρχή ενα καλό φίλτρο θα ήταν μια χαρά. Φιλικά στο λεω, μήπως τελικά δεν κάνεις δουλειά με ολα αυτά, που προσπαθείς να κάνεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα δεν θα κανω καινουργιο εσωτερικο με πλεξυ γκλας ! Ουτε κατα διανεια! Απλα θα παρω ενα κομματι πλεξυ γκλας και θα το κολλησω εκει που πρεπει!
------------------------- Επιτελους η τυχη μου χαμωγελασε! Σημερα πηρα το κομματι πλεξυ γκλας και εκανα μια πατεντα η οποια αποδιχτηκε να δουλευει! Αντι να κωλησω το πλεξυ γκλας με κατι εκει πανω... τους ειπα να μου το κωψουν σε διαστασεις, ωστε να μπορεσω να το σφηνωω και να ΜΗΝ κουνιεται αν καποιος δεν το τραβηξει! Σαν συρταρωτο δηλαδη! Καιιιι ευτυχως ΠΕΤΥΧΕ! Το εβαλα σαν συρταρωτο!!!! Τωρα οποτε θελω να βγαλω και να καθαρισω την αντλία...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ θα σηκωνω αυτο το κομματι πλεξυ γκλας και θα την βγαζω με ευκολια! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΟΟ!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 28-09-12 στις 12:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γρήγορα για ΛΟΤΤΟ τώρα που σου γυρίζει
![]() ![]() ![]() Απλά προσεξε να μένει σταθερό το κοματάκι όταν θα είναι σε λειτουργεία το φίλτρο... τέλικά πόσο σου κόστισε το κοματάκι πλέξι γκλας;
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι το κουραζεις το θεμα ,,κολησε ενα κομμάτι τζαμι εκει που εκοψες το κουτι και μίκρυνε ο θαλαμος και θα ειναι μια χαρα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
3 ευρω εκανε το κομματι! Σταθερο ειναι ετσι οπως το βλεπω δεν πρόκειτε να κουνηθεί! ![]() ΥΓ... Επεξα ΚΙΝΟ πριν κανα μεσαωρο και πηρα 25ευρω! ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Μην ανυσηχεις... ετσι οπως το εκανα τωρα ειναι μια χαρα! Ειαι 100% σταθερο και μπορω να βγαζω και την αντλία όποτε θελω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 28-09-12 στις 13:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μάλλον πρόβλημα με αντλία juwel Bioflow 280 | fantazio77 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 13-02-12 23:53 |
αντλία juwel πρόβλημα | j.p. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 03-10-11 12:18 |
πρόβλημα με φίλτρο eheim | maria1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 11-01-10 22:46 |
Πρόβλημα με EHEIM. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 31-12-08 09:29 |
Πρόβλημα με co2 της EHEIM | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-11-05 23:28 |