|
|||
|
|||
![]()
Για σας παιδιά
Έχω ένα ενυδρείο 80 λίτρα και θέλω να πάρω Guppy. Πόσα γκαππυ να πάρω? |
|
||||
|
||||
![]()
τί φίλτρο εχει το ενυδρείο σου?..ειναι στρωμένο??...μπορείς να βάλλεις 5θυλ 3 αρσ.. και σε λίγο καιρο θα αρχίσουν να γεννάνε...αλλιως 6θυλ 3 αρσ...παντα η αναλογια των θυληκών να ειναι μεγαλύτερη..
|
|
|||
|
|||
![]()
παρε 1 αρσενικο 3 θυλικα και σε ενα μηνα θα εχεις καμια 50αρια στανταρ
|
|
|||
|
|||
![]()
Στα 80 λιτρα καλο θα ηταν να παρεις δυο χαρεμια (δηλαδη 2 αρσενικα και 6 θηλυκα)! Θα εχεις και μπολικες γεννες με τον καιρο! Τι φίλτρο εχεις?? Το ενυδρειο σου ειναι φυτεμενο?? Ειναι στρωμένο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα φίλτρο όπου δεν είναι γνωστή μάρκα.Όσο για το αν είναι έτοιμο
έχω βάλει το φίλτρο να δουλεύει για να δημιουργήσω βακτήρια . Για τι διακόσμηση δεν έχω πολλά πράγματα.Πώς λέτε να την διακοσμήσω?Αλλά χωρίς κανονικά φυτά ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβασε τροπους στρωσιματος και διαλεξε ποιον σε βολευει να τον ακολουθησεις (προσωπικα χαλαρα προτεινω με καθαρη αμμωνια) Επισεις πρεπει να υπαρχει και βιολογικο υλικο για να αποικεισουν τα βακτηρια, τι υλικα εχει μεσα?
|
|||
|
|||
![]()
Βασικαα...πρωτα απ'ολα τα γκαπυ θελουν αλκαλικο σχετικα νερο, αρα βαλε μεσα καμια πετρα! Μπορεις επισης να βαλεις καμια ριζα (ή κομματι ξυλο), αφου βεβαια πρωτα το αποστηρώσεις! Αλλαα....οσο για φυταα...το κερατοφυλλο πιστευω πως ειναι απαραιτητο γιατι οταν γενισουν τα γκαπυ θα χρειαστουν ΠΟΛΛΕΣ κρυψωνες!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppy | ΛΟΥΚΑΣ1973 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-01-12 00:29 |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
guppy and.... | asteris_veroia | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-09-09 03:36 |
Guppy | supermanx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 22-03-09 15:32 |
guppy | Hary | Ζωοτόκα | 3 | 20-11-08 15:18 |