|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο! εγω θελω να κανω μια απαυτες μεγαλη για τον τοιχο.σαν αυτες τις τεραστιες γυρω στο 1.80 μηκος και αλλο τοσο υψος (μπορει ναναι και μεγαλυτερες)που εχει το ικεα αν εχεις δει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο πες μου ποια θες και τι διαστάσεις, να προσπαθήσω μήπως και το πετύχω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ψαξω να βρω τις διαστασεις γιατι δεν τις θυμαμαι.δεν ξερω αν θα τις εχει ο καταλογος του ικεα.εκτος αν παω αποκει.μολις τις βρω θα σου πω
![]() ------------------------- το βρηκα! http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?pag...view&iID=15215 2μ πλατος 1.40μ υψος για φωτογραφια ειμαι αναμεσα σε διαφορες. http://www.mikolji.com/IMAGE_GALLERY..._DSC05069.html αλλα το ψαχνω ακομα.για κανε μια προσπαθεια μαυτη οταν μπορεσεις και πεσμου. ------------------------- κοιτα τωρα δε μου ανοιγει τη σελιδα του ικεα... ![]() ------------------------- τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσα να σου εδινα καμια απτις δικες μου τις καλοκαιρινες υποβρυχιες να δοκιμαζες που εχουν ηδη αρκετα μεγαλη αναλυση.8 η 12mp αν θυμαμαι καλα,αλλα ειναι θαλασσινες ρε γμτ.καποιες ειναι πολυ ωραιες ομως. πχ μια απο αυτες,θα μου αρεσε τοσο μεγαλη... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 27-09-12 στις 12:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο σου είναι εύκολο να μου στείλεις την εικόνα σε ΠΜ (την αρχική) γιατί είναι μικρή και αλλοιώνεται πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
αν λες για τις τελευταιες που εβαλα(αυτες που τραβηξα εγω) τις ανεβαζω τωρα στο skydrive και θα σου στειλω το λινκ να τις παρεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φτιάξε ενα ενυδρείο με crystal clear οθόνη ,βάλλε μια τετοια αφίσα πισω..γεμισε το νερό και αστο ετσι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() ------------------------- παντως χωρις πλακα τωρα,αμα πας στο ικεα ριχτους μια ματια,μονο και μονο για το μεγεθος.(τις εχουνε πανακριβες 159 ευρω)αλλα μονο και μονο το μεγεθος τις κανει σχεδον "3d". ειναι σαν να εισαι μεσα ![]() ------------------------- george μην κανεις τον κοπο τωρα,ασε να ξανακοιταξω τις φωτογραφιες μου για να μπορεσω να διαλεξω, γιατι τωρα που τις κοιταω δεν ξερω ποια θελω περισσοτερο ![]() ------------------------- ανεβασα στον ιδιο φακελο 4-5,6 ακομα ![]() ![]() βαζω το λινκ κιεδω αν τις θελει κανεις σε πληρη αναλυση να μπορεσει να τις δει.αν τις θελει κανεις και δεν μπορει να τις κατεβασει απαυτο το λινκ ας μου στειλει ενα πμ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 27-09-12 στις 18:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|