|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη ριξε την ιδεα σου ρε μαν...Δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.
Γιαννο,τελειο το ενυδρειο αλλα εμεις εχουμε καπακι και χαζες διαστασεις,ασε που δεν προλαβαίνουμε να βρουμε τετοια ψαρια...Επισης το ενυδρειο με φυτεμενο ρυζι θα ηταν πανεμορφο και ιδιαιτερο αλλα εμεις πρεπει να στησουμε ενα ενυδρειο σημερα και μετα απο 2 μερες να κριθει.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι συζητήσεις κάνατα στον καφέ, πάντως αν δεν υπάρχουν λόγοι που δε γνωρίζω επαναφέρω τη σχέση για το αφρικάνικο ποταμάκι με τα ctenopoma που είχες βρει.
Πάντως γύρισα και έφερα τα ξύλα του πατρινού, μαζί με κάτι άλλα μικρά μοπάνια. Για τις μπλούζες απλά να αναφέρω ότι τελικά μάλλον θα είναι μονόχρωμες γιατί ο προμηθευτής δε φέρνει τα δίχρωμα μπλουζάκια που είχαμε αρχικά υπολογίσει... γιατί δεν πουλάνε και αν τα θέλουμε θα πρέπει να αγοράσουμε ολόκληρη την κούτα. Έλεος.
|
||||
|
||||
![]()
μονόχρωμες αλλα τι χρώμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω για κατι διαφορετικο απο τα συνηθησμενα, θα ελεγα να φτιαξετε κατι σε Νοτιο Αμερικη, με ενα ειδος ψαριου σε κοπαδι ( αναλογα το μεγεθος του ενυδρειου ) 10-20-30 τεμ.
να παιξεται σε λιγο black water η ακομη και κανονικο... δειτε αυτο το ψαρι και δειτε στησιματα και βιντεακια. Exodon paradoxus ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να ..τα βλέπεις?>.καλα ελεγε ο platy να ''παίξουμε'' σε blackwater
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη που θα βρουμε τα ψαρια?
Τα εχει η Αβυσσος?
|
||||
|
||||
![]()
τρώει ακυρο η μοζαμβίκη..τα ψάρια της δεν τα βρίσκουμε πουθενα available/in stock..παμ παρακάτ..!!! τι εναλακτικές εχουμε.?? αυριο θα περάσω απο άβυσσο....δεν νομίζω να εχει τα exodon alla θα ρωτήσω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Tασουλη εχουμε λιγο ατονησει διοτι περιμενουμε τις νεες εισαγωγες Τεταρτη-Πεμπτη.
Αλλα αν βρουμε κατι ενδιαφερον εως τοτε ακομα καλυτερα,πλεον ο χρονος πιεζει ασφυκτικα.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τα ψαρια ειναι οντως πανεμορφα και σαν χρωμα και σαν χαρακτηρας!!! ειχε φερει ο Σταυρος ( αβυσσος ) .
ειχαν παρει μερικα παιδια και ισως εχει ακομη. καντε μια ερωτηση γιατι νομιζω οτι σαν ιδεα με το καταλληλο στησιμο θα τα σπαει....
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα τα ψάρια..επικοινωνώ με dimis !
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι σε βιοτοπικο νοτιας αμερικης με apteronotus albifrons και black water μας ενδιαφερει???
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν μετα απο συνενόηση με το κατάστημα,υπάρχουν 10ψάρια σε μεγαλούτσικο μέγεθος ετοιμα στρωμένα....τι λέτε..να το προχωρήσουμε?? υπενθυμίζω για ποιά ψάρια λέμε..!!! http://www.seriouslyfish.com/species/exodon-paradoxus/ εγω παντως ψήνομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα δε με ενοχλεί η ιδέα, αν και συνεχίζω να προτιμώ ποταμάκι Αφρικής!
|
||||
|
||||
![]()
με τι σύνθεση στελιο?
ΥΓ τα μπλουζακια τελικά τι χρωμα εχουν> |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή που έχω ήδη πει και ξαναγράφω πάνω πάνω στη σελίδα.
Τα μπλουζάκια πριν από 10 λεπτά αποφασίστηκε να γίνουν στο περίπου έτσι (φυσικά αυτή η στάμπα θα είναι πίσω και θα γίνουν μικροαλλαγές αν χρειαστεί π.χ. πάχος γραμμάτων). ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γουσταρω άσχημα..ωραίο το σχέδιο και το χρώμα της μπλούζας..καλύτερο βασικά απο στύλ''baseball''...
YΓ yeap..ωραία και τα ctenopoma(νομίζω για αυτα λες)..αλλα εγώ κλινω πιο πολυ προς τα bucktooth tetra..για να δουμε τι λενε οι υπολοιποι.?! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παιδιά θα σας πρότεινα,μιας και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό,να μην πατε προς Αμαζόνιο,μιας και έχει χιλιοστηθει.Τα ψαράκια μπορεί να είναι superb αλλά από ότι ειπώθηκε θα κριθεί το στήσιμο και όχι τα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι μέγεθος υπάρχουν; ΥΓ:Τελικά τους μασκαράδες να μην τους βάλουμε με Dwarf Puffer;;;; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά (οι της ομάδας)..τετάρτη σας βολεύει στο ίδιο μερος με την προηγούμενη φορά να βρεθούμε?..να καταλήξουμε στα hardscape? και στη συνθεση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης, νομίζω μέχρι αύριο πρέπει να δηλώσουμε τι υπόστρωμα θέλουμε... |
|
||||
|
||||
![]()
Ok!
Προτεινω να περιμενουμε μεχρι την Τεταρτη να δουμε μηπως οι νεες παραλαβες κρυβουν κανα διαμαντακι,εαν οχι,τοτε ειναι μια καλη επιλογη τα τετρακια αυτα. Στελακο τελεια τα climbing gourami αλλα δυστυχως ειναι ψαρακι που καθεται συνεχως κρυμμένο στα φυτα,ειναι στην φυση του,οποτε δεν θα μας δειξει ουτε τον χαρακτηρα του ουτε τα κάλλη του στην εκθεση. Ακουω και τους υπολοιπους. Επισης πρεπει να αρχιζουμε να καταληγουμε και στο υποστρωμα και στα υλικα διακοσμησης.
|
||||
|
||||
![]()
μπορουμε να έχουμε μια αναλυτική ανακεφαλαίωση ? γιατι εχω στο νου μου να εκτυπώσω οτι φυτό-ρίζα-πέτρα- κλπ εχουμε διαθέσιμο απο τον καθένα,να τα εκτυπωσω σε κολλες α4 ονομαστικα κια να τα φέρω μαζι στη συνάντηση να δούμε τι θα επιλέξουμε και τι οχι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά κοίταξα μερικά πράγματα και λέω να κάνουμε τους mascaraδες μαζί με dwarf puffer τα οποία είναι από Kerala, India(δείτε και ένα άρθο του Bleher).
Και το άλλο λέω να το κάνουμε με ctenopoma και congo tetra(και κανένα african butterfly, υπερβολή, ε; ) και έτσι να έχουμε ένα βιότοπο του Congo. Επίσης θα συμφωνούσα και με hemichromis αν υπήρχε στο setup... Τι λέτε;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
ta ctenopoma θα κρυβονται ολη την ώρα οπως ειπε ο dimis ,γιατι το συζητήσαμε και στον καφε...εγω προς το παρόν ειμαι υπέρ του bucktooth τετρα,και τους μασκαράδες τους εχουμε ηδη ετοιμους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μπορώ να βρεθούμε πλέον και σχεδόν όποτε να 'ναι.
Το ζήτημα που με φόβησε είναι ότι μόλις γύρισα από μια βόλτα σε Pet City και μου είπαν ότι λόγω απεργιών οι παραλαβές που ήταν για αυτή τη βδομάδα πάνε για 3 Οκτώβρη! Ξέρετε αν ισχύει και για τους άλλους;
|
||||
|
||||
![]()
Αν πηγε για 3 οκτωβρη την κατσαμε...
Πρεπει να πορευτουμε με οτι βρουμε τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα μόλις τον Ωκεανό και μου είπε ότι αυτοί φέρανε καινούργια από την Παρασκευή πάντως. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι. Θα προσπαθήσω να περάσω από εκεί να ρίξω μια ματιά, αν και με την κουβέντα που είχα κάνει μαζί τους πριν λίγες μέρες δύσκολα θα έχουν φέρει κάτι που να μας κάνει.
Πήρε και ένας φίλος μου για άλλη δουλειά και του είπαν ότι μόλις έκαναν κι άλλη παραλαβή και ακόμα δεν τα έχουν ανοίξει όλα, οπότε θα πάω αύριο για σιγουριά.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ πηγαινε να δεις αν εχουν φερει τιποτα καλο,δες απ ολα,αφρικη,ασια,ωκεανια,αμερικα...
Γενικα οποιος εχει ευχερεια να παει καμια βολτα σε οποιοδηποτε ψαρομαγαζο,ας το κανει ωστε να δουμε τις επιλογες μας. Αν δει κανεις Dwarf puffers σε καλη κατασταση ας το αναφερει.
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να μην έχουμε μεγάλο θέμα...
Ένα ακόμα link για Αφρική... ------------------------- BTW ωραίο το σχέδιο Στέλιο και μπροστά να είναι η στάμπα, εγώ δεν έχω πρόβλημα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 24-09-12 στις 19:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |