|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και τι χέρια τριχωτά παρακαλώ! Κάτσε μην λέω κ πολλά γιατίο rottbea αγριεύει.. Τετάρτη θεωρώ κ εγώ πως είναι καλά μετά τις 5
|
||||
|
||||
![]()
Όταν γυρίσω θέλω να δω έτοιμα σχέδια στο χαρτί!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Oποτε ελατε με ετοιμες προτασεις και την πραματεια σας να δουμε τι θα κανουμε οριστικα πλεον.
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα η Τετάρτη με βολεύει το μέρος είναι το δύσκολο για εμένα .
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον τεταρτη στην φιλαδελφεια???
σαν βρεθεις στης φιλαδελφειας τα μερηηη... κι αντικρυσεις κιτρινομαυρη φανελααααα.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶σε Στέλιο θα τους αφήσουμε να σφαχτούνε και θα πάμε εμείς στη δεύτερη συνάντηση ήρεμοι κι ωραίοι...
![]() ![]() ![]() Σοβαρά τώρα, sorry αλλά ούτε εγώ μπορώ να έρθω... Την εξεταστική μου μέσα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
exelix L/XL
dimis1978 XL Dimitris77 L GiWrGoS198 M AQUA PURA XL eimaste aR21wstoi XL Krispie L Σας παρακαλώ πολύ επιβεβαιώστε τα νούμερα για να δώσουμε την παραγγελία το αργότερο μέχρι μεθαύριο, ώστε να είμαστε σίγουροι.
|
||||
|
||||
![]()
Που το ειδες το xl μωρη τρελη?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θειε Δημητρη θα ερθετε στην συναντηση?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τι να σου πάρω ρε Κομανέτσι;! Πες νούμερο αν διαφωνείς!
|
||||
|
||||
![]()
Λαργκε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώωωως!
![]() exelix L/XL dimis1978 L Dimitris77 L GiWrGoS198 M AQUA PURA XL eimaste aR21wstoi XL Krispie L
|
||||
|
||||
![]()
Large αν είναι νορμάλ τα μεγεθη,αλλιώς βάλε xl.
|
||||
|
||||
![]()
μονο εγω και ο ακουα ειμαστε πολλα κυβικα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Και γω είμαι αλλα δεν φαίνεται.
------------------------- Τελικά μερα,μέρος και ώρα είπαμε?
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 18-09-12 στις 18:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΤΑΡΤΗ 5, 5-30...ΜΕΡΟΣ (αν καταλαβα καλα ) ΛΊΜΝΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ(?>)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπουλες καλου κακου παρτε και κανενα καφεδακι σε ταπερ γιατι ο κενταυρος(καφετερια)ειναι κλειστος νομιζω κατι μηνακια!
![]() ![]() Τα λεμε αυριο!!
|
||||
|
||||
![]()
Kαλα ρε,σε κλειστη καφετερια δωσαμε ραντεβου?
Ελα για πεστε μερος και τι θα κουβαλησει ο καθενας...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρκετοι απο μας το ξερουν.
|
||||
|
||||
![]()
Παρκο Τριτση ειναι καλη ιδεα διοτι εχει απλα και δεν θα ενοχλησουμε τους διπλα,αλλα μηπως πεφτει μακρια στους υπολοιπους?
Αν πεφτει μακρυα σε καποιον ας προτεινει αλλη λυση... Συντομα ομως γιατι μιλαμε για αυριο. Οποιος εχει πετρες η και ριζες ας τις φερει μαζι,τις πετρες οχι ολες αλλα 2-3 αντιπροσωπευτικά δειγματα.
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα με βολεύει για πάρκο Τρίτση .
|
|||
|
|||
![]()
Όπως είχα αναφέρει μπορώ να δώσω δυο (2) μικρές ρίζες. Εάν είναι ας περάσει κάποιος (εάν τον βολεύει) να τις πάρει.
Λ. Αλεξάνδρας στο ύψος της Ιπποκράτους. |
|
||||
|
||||
![]()
Πεταλουδα σε ευχαριστουμε για την προσφορα,θα δουμε αυριο τι εχουμε απο υλικα και απο μεθαυριο θα ενημερωσουμε τι μας λειπει και τι θα χρειαστουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Ότι είναι ενημερώστε με.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τασος οκ
Γιωργος οκ Θειος Δημητρακης οκ Ντιμις οκ Αντωνης οκ,απλα θα ερθει κατα τις 6 Αεκαρα ??? Dimitris77 ??? σας βολευει παρκο Τριτση? Επισης οποιος παρακολουθει το θεμα και ας μην ειναι μελος της ομαδας στησιματος και θελει να ερθει στον καφε,ευχαριστως να ερθει. Ειμαστε μια ανοιχτη ψαροπαρεα!Ελατε να γνωριστουμε και να πειτε και καμια ιδεα για τον διαγωνισμο... Μην φοβαστε τον θειο Δημητρακη,ειναι εξημερωμενος... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ενταξει ειμαι με το τριτση
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω αμαξι για να ερθω εκει,υπαρχει συγκοινωνια που να πηγαινει εκει??
|
||||
|
||||
![]()
α10 ή β10 απο αττική (περναει λιοσίων και μπαίνει δημοκρατίας),σε αφήνει just εξω απο το πάρκο..εγώ ετσι θα παω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |