|
|
|||
|
|||
![]()
το 5 νιτρικα το μετρας με καποιο μηχανημα γιατι με στικακια δεν μπορεις να ξεχωρισεις ουτε το 10?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν θα έχεις νιτρικά, θα μπορέσεις να το ξεχωρίσεις. Μετά το στρώσιμο συνήθως, τα νιτρικά είναι αρκετά πάνω από 10, οπότε μην αγχώνεσαι!
|
|
|||
|
|||
![]()
μολις εριξα μια κουταλια της σουπας φυλα τροφης μεσα σε μια αποχη και αυριο θα τη βγαλω το πρωι ,θα κανω μετρηση το απογευμα και θα σας πω τα αποτελεσματα!
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655
σε περιπτωση που δεν τοχεις διαβασει ριξτο μια ματια θα σε βοηθησει να κατανοησεις τι γινεται. |
|
|||
|
|||
![]()
το εχω διαβασει!το θεμα ειναι οτι εκανα τι βλακειιιιιιαααααααααα και θεωρησα σωστο να στρωσο το ενυδρειο με τα βακτηρια που αγορασα!και ετσι δεν υπηρχε αμμωνια η νιτρωδη!τωρα το πως γινεται να μετραω νιτρικα 10 μετα απο αυτο δεν το ξερω!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα περισσοτερα (αν οχι ολα)σκευασματα βακτηριων περιεχουν αμμωνια σε μη τοξικη μορφη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπα, μακαρι να ειχαν... εγω δυο που δοκιμασα (ενα σερα κι ενα απι) δεν ειχαν απολυτως τιποτα, ουτε βεβαια τρωγαν αμμωνια (δοκιμη 4 μερες το καθε ενα σε κουβα με παρθενο φιλτρο) ουτε τιποτα απολυτως... σα να εριξα νερο στο νερο ενα πραγμα παρολο που εβαλα ολο το μπουκαλι σα να μπολιαζω
|
||||
|
||||
![]()
μα και να εχουνε δε θα μπορεσεις να τη μετρησεις για να τη δεις.ολα τα υγρα ειναι πατενταρισμενα.λιγο διαφοροποιημενη να ειναι η συνθεση δε θα τη μετρησει το τεστ που ετσι κιαλλιως μετραει συγκεκριμενη ουσια.
![]() για την καταναλωση της αμμωνιας απτα υγρα,φυσικα συμφωνω κιεγω και σε πιστευω για το αποτελεσμα που ειχες ![]() ειναι μεγαλη ιστορια τα υγρα ομως και ειμαστε και offtopic ασε που και παλι "εμεις κιεμεις" τα συζηταγαμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα μετραω με καπια υγρα τεστ τησ σερα στικακια δεν εχω χρησιμοπειηση γιατη μου ειπα οτι αυτα εχουν πιο καλη ακριβια στο μετριμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για στρωσιμο | asimakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 03-07-11 14:31 |
Ερωτηση για αμμωνια(στρωσιμο) | sefis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-11 18:43 |
Ερωτηση σχετικη με μπολι και στρωσιμο ενυδρειου | Μανος Θες | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-12-09 15:54 |
Ερωτηση για στρωσιμο ενυδρειου | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-04-08 15:41 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-05-07 15:16 |