|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω πολυ , για τις συμβουλες σου . το θεμα ειναι οτι ηδη πηρα το υγρο αυτο που μου ειπαν οι φιλοι εχθες και δη το δοκιμασα θα το εχω ομως στο μυαλο μου για αλλη φορα . την θερμοκρασια θα την κατεβασω λιγο λιγο οπως λες . δεν το πειραζουν τα αλλα ψαρια ομως βλεπω οτι καθε φορα που ταιζω , ενω εχει ορεξη τρεχει προς την τροφη και ενω μπορει να εχει διπλα του τροφη αυτο τα χανει και αργει να την φαει , και η αληθεια ειναι οτι τρωει λιγοτερο απο ολα. το ψαρι το εχω απο τον μαιο και στην αρχη φοβονταν πολυ , εκανε ναβγει απο τον '' βραχο '' του 3-4 μερες . ομως δεν μαλωνει με τα damsel αυτα μαλωνουν λιγο μεταξι τους . προχθες εκανα αλλαγη νερου και εχθες εκανα μετρησεις . ολα ηταν καλα εκτος απο τα νιτρικα μου πυκνοτητα ειχα 1025 αμωνεια 0,5 μ/λ (sera) ca 480 (sera) kh 8 ph 8 kai nitrika 50ml/l !!!!!!!!!!! δεν ξερω τι δεν κανω καλα και ανεβαινουν , που κανω λαθος ? βεβαια τοσο πολυ δεν ειχα και τωρα . τινα κανω ? λες να το επιραζει αυτο ? λες να στρεσαρεται ? πως να κατεβαζω τα νιτρικα ? μαγνησιο και δωσφορο θα μετρησω σημερα ------------------------- ξηρη τροφη σε μπιλακια με σκορδο και καμια φορα του δινω και αλγη σε φιλαρακια .
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stap : 18-09-12 στις 09:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ick σε blue tang | polis2006 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 12 | 03-11-12 00:46 |
blue tang | grkts | Reefsafe | 7 | 02-12-11 05:56 |
προβλημα με blue tang | ατσαλης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 21-01-11 14:47 |