|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τα mills απευθηνωντε ως επιτοπληστων σε εμπορους οποτε παλι ειναι ευκολο να εντοπιστη και να γινει καταγγελεια
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεφύγαμε λίγο από το αρχικό ποστ αλλά να:
http://www.adespoto.gr/index.php?opt...news&Itemid=67 Σε πολλές περιπτώσεις είναι και νόμιμο |
|
||||
|
||||
![]()
wtf πρωσοπικα θα πλακωνα στο ξυλο οποιον εκανε κατι τετοιο ειναι βαρβαροτητα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δίκιο έχεις ,δεν θα έρεπε να μας φαίνεται παράξενο! Έχουμε ακούσει άλλα και άλλα στη ζωή. Εύχομαι να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο κι εδώ...
@Ιωάννα Πολύ χρήσιμο κ ταυτόχρονα πολύ λυπηρό αυτό που δημοσίευσες...πιστεύω αρκετοί μάθανε κάτι σήμερα που δεν ήξεραν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως εδώ να φαίνονται τα κιλά...ξέρει κάποιος αν είναι σε φυσιολογικά πλαίσια?
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο υποσυτισμένο.Έχεις πει ότι δεν τον έχεις δει να το κακοποιεί το σκυλί.Σωστά;Στις φωτογραφίες τις τελευταίες διακρίνω στα πίσω ποδαράκια του μία δισμορφία, σαν το ένα να έχει σπάσει και να κολλήθηκε στραβά;Κάνω λάθος;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άννα δεν γνωρίζω αν έχει κακοποιηθεί...η μόνη εικόνα που έχω για το σκυλί είναι αυτή που περιγράφω στα πρώτα μου μηνύματα. Γι αυτό και ρώτησα αν μπορεί κάποιος να διακρίνει την ράτσα έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τα σκυλια αυτά έχουν τέτοιο σωματότυπο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ράτσας είναι.Έχω την εντύπωση πως οι ράτσες που ο σκελετός τους είναι λεπτός έχουν πιο ψηλά και λεπτά πόδια.Αυτό είναι σίγουρα ταλαιπωρημένο το καημένο και όπως είπα το ένα του πίσω πόδι έχει σπάσει και κολληθεί από μόνο του στραβά.
|
|
||||
|
||||
![]()
ημιαιμος ειναι ρε παιδια,τι ρατσα ψαχνετε?τα περισσοτερα τωρα το καλοκαιρι με τις ζεστες δεν τρωνε πολυ,ειναι ακεφα κ χανουν βαρος.μερικα ειναι αδυνατα απο μονα τους,εχω γριφονακι που εδω κ 9 χρονια(οσο ειναι δλδ)προσπαθω να το παχυνω.μιλα με τον ιδιοκτητη ρωτα των γιατι ειναι τοσο αδυνατος με φιλικο τονο παντα(για την ασφαλεια του σκυλου).εαν δεν βγαλεις ακρη μιλα με καποια φιλοζωικη.
|
|
||||
|
||||
![]()
κι ομως,αμα δεις την φατσα του καλα,δεν μοιαζει με pharaoh hound?
![]() ![]() ![]() περα απο την πλακα,το σκυλακι εχει δυσπλασια μεγαλου βαθμου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Στις 31/8 είχα παραθέσει κάποιες φωτογραφίες με το σκυλί και τον χώρο που ζει. Ο χώρος δεν ήταν πολύ καθαρός από τότε. Σήμερα ,14 μέρες μετά, ο χώρος δεν έχει καθαριστεί ακόμα. Επίσης από το πρωί βρέχει κατα διαστήματα και κανένας δεν έχει αξιωθεί να τον βάλει κάπου μέσα. Να πώ ότι το σκυλί δεν έχει ούτε σπιτάκι. Έγραψα αυτό το μήνυμα (μπορεί να έχω κουράσει αλλά δεν πειράζει) ,διότι μερικοί δεν πείθονται τόσο εύκολα.
Από Δευτέρα θα πάρω κάποια τηλ και ελπίζω να βρω κάποια αντιπόκριση ή κάποια καθοδήγηση από την φιλοζωική. Ευχαριστώ. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να πας και κτυπησεις την ποτα στον ιδιοκτητη εεε την πορτα του ιδιοκτητη και να τον πλακοσεις στο ξυλο και να παρεις και τον σκυλο.μην περιμενεις απο την φιλοζωικη αυτοι θα δρασουν οταν ο σκυλι εχει μπει στο αμπελι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να στειλεις και email να εχει και τις φωτο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι σόι φιλοζωική είναι τότε αυτή που περιμένει να επιδοτηθεί από το κράτος για να δείξει τα αισθήματά της για τα ζώα;;; Είμαστε φιλόζωοι ΜΟΝΟ όταν τα τσεπώνουμε δηλαδή;;; Αν δεν έχει μάσα δεν έχει και αγνά αισθήματα. Τι λένε ρε παιδιά οι αδιάντροποι!!! Και δεν ντρέπονται κιόλας. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ασε τσαμπα φωναζεις,μονο εαν ασχοληθει καποιος ενεργα με τα αδεσποτα καταλαβαινει. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ξέρω πως αν θες να κάνεις κάτι εθελοντικά, το κάνεις γιατί σου αρέσει, γιατί σε γεμίζει, γιατί πιστεύεις σε αυτό και ΟΧΙ για την ανταμοιβή. Ανταμοιβή σου είναι το "ευχαριστώ" που θα σου πεί κάποιος, ή το βλέμα κάποιου σκύλου (ή άλλου ζώου) που θα σε ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο. Κανένα ζώο δεν θα σου δώσει λεφτά, αλλά σίγουρα θα καταλάβει το καλό που του έκανες.
Αυτός που δηλώνει "φιλόζωος" και περιμένει κρατική επιχορήγηση για να εκτελέσει τα φιλοζωικά του καθήκοντα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι την επιχορηγηση δεν την θελουν για τον εαυτο τους.
Οι ανθρωποι προσφερουν δωρεαν τον χρονο τους, την εργασια τους και το περισσευμα τους, αλλα δεν φτανει για να καλυφθουν ολες οι αναγκες των ζωων. Αυτες θελουν να καλυψουν και οχι να αμοιφθουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω μια γατα βρηκα με σπασμενο σαγονι και της εκανα χειρουργιο και πληρωσα ενα πεντακοσαρικο!!!!!!!!!!!!!!!!Με το τσιπακι,τα εμβολια κτλ πηγε πανω απο 800 στο συνολο.Αν εβρισκα 10 χτυπημενα ζωα και ζητουσα βοηθεια οικονομικη απο οποιονδηποτε αυτο με κανει μη φιλοζωο???
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να ασχολούνται με ΟΛΑ τα περιστατικά είτε γιατί δεν υπάρχει το δυναμικό ,είτε γιατί δεν υπάρχει χρόνος είτε γιατί βαριούνται είτε γιατί δεν ξέρω γω τι άλλο. Ποια περίπτωση όμως μπορεί να κριθεί άξια της προσοχής μιας φιλοζωικής? Ποια είναι τα στανταρ μιας τέτοιας οργάνωσης?Χώρια αν χρειάστεί να φιλοξενήσει κάποιο κατοικίδιο ,εξηγούμαι. Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που γεννιουνται στο μυαλό μου. Θα δείξει αύριο η νεκροψία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μαζευτουμε δεκα μελη απο εδω μεσα ποσα περιστατικα πιστευεις οτι μπορουμε να εξυπηρετησουμε????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτοί που μας δουλεύουν είναι οι λογής - λογής φιλόζωοι και φυσιολάτρες και οικολόγοι, που εκμεταλευόμενοι τις ευαισθησίες και τους φόβους του κόσμου, βρίσκουν εύκολη πρόσβαση στα Δημόσια Ταμεία και γεμίζουν τις τσέπες τους. Αν έχεις καταλάβει οι εθελοντές σαν εσένα (και μπράβο για αυτό που γράφεις ότι έκανες - αν και είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανες για να σε επαινέσει κανένας), που θα βάλουν από την τσέπη τους χρήματα για να περιθάλψουν ή να φροντίσουν διάφορα ζώα, τους βολεύουν αφάνταστα. Γιατί οι εθελοντές έρχονται να καλύψουν τα κενά του κράτους. Αλλά όχι το κράτος και τα παράσιτά του να βάζουν μπροστά τους εθελοντές για να κάθονται αυτοί στις επιχορηγήσεις τους. Τέλος πάντων, δεν κρίνω κανέναν από τους συνομιλήτές μου εδώ μέσα, αλλά με εξοργίζει ο ρόλος των διάφορων οργανώσεων με αφανείς σκοπούς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εγω ειμαι στον φιλοζωικο στην νεα φιλαδελφεια εχουμε απειρα περιστατικα και συνεχεια εχουμε καινουρια σκυλακια αρα ο αρθμος αυξανεται και δυστυχως ο χωρος που φιλοξενουνται παραμενει ιδιος..επομενως θελοντας και μη βαζεις καποιες προτεραιοτητες..κρατας σκυλακια του δημου σου..απο την αλλη οταν ο ιδιος ο δημος δεν σε χρηματοδοτει με καποιο τροπο και εχεις να εμβολιασεις 100 σκυλια και 50 γατια και πρεπει να τα ταισεις και πρεπει ορισμενα να χειρουργηθουν και αλλα ακολουθουν θεραπεια για καλαζαρ και ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣΑΙ θα τα βαλεις σαν εθελοντης απο την τσεπη σου οποτε δεν καταλαβαινω πως απο την απογοητευση σου βγαζεις ανασφαλη συμπερασματα και αμαυρωνεις την δραση του κοσμου που στο κατω κατω το κανει μονο απο την αγαπη του για την ζωα..αν θες πηγαινε σε εναν φιλοζωικο γινε εθελοντης και θα δεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή βλέπω ότι το θέμα ξεφεύγει και επειδή δεν έχω αντι - φιλοζωικές τάσεις και διαφορετικές απόψεις, σταματάω εδώ.
Μόνο για τα "φαντάσματα" που βλέπω, πρόχειρα παραθέτω το ακόλουθο Link http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2011...post_8580.html Και αν κάποιοι από εδώ δίνουν χρήματα για τα αδέσποτα μπράβο τους. Αλλά μην παραβλέπετε και το γεγονός ότι κάποιοι πουλούν "φιλοζωία" και "οικολογία" και άλλα δήθεν ενδιαφέροντα για να γεμίσουν τις τσέπες τους. Και να ξαναπώ ότι ο εθελοντισμός έρχεται για να καλύψει τις αδυναμίες του κράτους. Όχι την αδιαφορία του. Εντελώς φιλικά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για παραδειγμα..και ο αλαφουζος πουλαει φιλο περιβαντολλογικη οικολογια(εδω γελαμε) αλλα κατεστρεψε ενα ολοκληρο οικοσυστημα στην νοτιο αμερικη... οπως και στο παραπανω σαιτ που αναρτησες μαλλον θα δεις οτι μιλαει για κεντρα διασωσης αγριων ζωων(παει ο νους σου σε πια) που διαφημιζονται παντου κτλ κτλ...τεσπα ουτε αυτο ειναι το θεμα μας..εγω σε προσκαλω να ερθεις στον φιλοζωικο συλλογο να δεις τι γινεται και θα καταλαβεις απο μονος σου αν ερχονται λεφτα η οχι σε τετοια σωματεια δημοτικα που αληθεια ειναι πως ουτε ο δημος τους δεν τα βοηθα με μικρες χρηματοδοτησεις και αναγκαζομαστε να κανουμε μπαζααρ και να βαζει οποιος εχει σε αυτους τους δυσκολους καιρους απο την τσεπη του... ΔΕΝ ειπα οτι δεν εισαι φιλοζωος αλλα η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βρέθηκε σκυλάκι | bill | Άλλα ζώα | 3 | 06-05-10 16:04 |
Ερώτηση για Α.Ο. | ko$ta$ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 10-08-09 20:19 |