|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι , δεν το είπες... Είπες ότι δε βλέπεις λόγο για την τοποθέτησή του... Απλά ως παθών είπα να σε προλάβω πριν τρέχεις... Επίσης και το κόλλημα των πετρών είναι καλή ιδέα μια που τα ψάρια σου σκάβουν... Εγώ που δε σήκωσα τις πέτρες μου σε ύψος, έβαλα και ποδαράκια σιλικόνης μήπως καθήσουν κάτω και μετά θέλω κανό για να μπω στο σαλόνι... Είναι μεγάλη πίκρα να ψάχνεις με την απόχη τα ψάρια για να τα πετάξεις στη λεκάνη με τα πόδια σου σε 2 πόντους νερό... Δε βλέπω το λόγο να μην το κάνεις όσο πιο ασφαλές γίνεται... Εκτός από την ταλαιπωρία δηλαδή...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
Μαλαουι 300 λιτρα | sx21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 26-03-12 15:08 |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |