|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lionor;686874]Δεν καταλαβα... Το φως στο σαλονι το χεις ανοιχτο γιατι καθεσαι εκει ή για αυτα;
------------------------- Θα σου εξηγησω τα φωτα στο ενυδρειο μου κλεινουν γυρω στις 11 αλλα μεχρι να πεσω για υπνο μπορει καλη ωρα οπως τωρα να ειμαι στο αλλο δωματιο που εχω το pc παρολο που δεν ειναι κανεις στο σαλονι το φως του σαλονιου δεν το κλεινω γιατι μπορει σε καμμια ωρα να ξαναπαω εκει. Οποτε αν το εκλεινα θα επικρατουσε σκοταδι θα χαλαρωναν πληρως τα ψαρια θα το ανοιγα ξαφνικα μετα απο καμμια ωρα και θα φρικαραν τα ψαρακια, σκεψου απλα σαν παραδειγμα να κοιμασαι βραδυ να εχεις χαλαρωσει και ξαφνικα να ανοιξει ενας ενα φακο μπροστα στα ματια σου, θα την ακουσεις δε θα την ακουσεις? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kαινουργιο ενυδρειο 100 λιτρων-στησιμο-αποριες | goldfish | Χρυσόψαρα | 4 | 13-01-12 19:41 |
Αποριες αρχαριου για 80lt κοινωνικο ενυδρειο.. | aivas80 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-12-11 00:59 |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |