|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω αναλογη εμπειρια ξανα, αλλα να πω την αλήθεια ουτε εμενα μου φαινονται ανοιχτα. Τα μονα ευδιακριτα για μενα, ειναι το μαυρισμα στο κατω πτερυγιο του, που μερα με την μερα γινεται πιο εντονο, και φυσικα η ληθαργικοτητα που παρουσιαζει. Φιλτρακι εχω αυτο: http://petcumulus.com/index.asp?page=product&pid=2573 Στο οποιο ομως εχουν γινει καποιες τροποποιησεις: μεσα ειχε σφουγγαρι και ανθρακα. Ο ανθρακας εφυγε, το σφουγγαρι μειωθηκε περιπου κατα το 1/5 και μπηκε μια καλτσα με substrat
Αν ειναι να κανω κατι, πρεπει να το κανω ΑΜΕΣΑ. Ειναι ηδη στην 6 μερα σε αυτη την κατασταση. Καμια...ιδεα παιδια; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θηλυκό γκάπυ με παράξενη συμπεριφορά | stdev | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 19-10-09 17:36 |
Παράξενη συμπεριφορά clown-βοήθεια | sp67 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 12 | 25-06-09 17:50 |
Παράξενη συμπεριφορά Gourami - Αρρώστια???? | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-10-08 17:50 |
Παράξενη συμπεριφορά.... | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 29-09-06 23:08 |