|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί πολύ με τις μετρήσεις της αμμωνίας που κάνω. Έχω τα test της APΙ και με το που κάνω τη μέτρηση βλέπω γύρω στο 0,50ppm ενώ περνάει ξέρω εγώ ένα λεπτό γίνεται πιο σκούρο και πάει στο 4ppm.
Να φανταστώ ότι η σωστή μέτρηση γίνεται κατευθείαν με το που βάλω τις σταγόνες και το ανακατέψω; Υπάρχει κάποιος εδώ με ενυδρείο με καθαρά λίτρα γύρα στα 70-80 να μου πει πόσο ml έβαζε μέσα; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-01-12 16:40 |
Βοήθεια στο στήσιμο ενυδρείου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-09-10 17:25 |
Βοήθεια για στήσιμο καινούριου ενυδρείου | Always_Learning | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-04-10 16:02 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |
Στήσιμο ενυδρείου γύρω στα 450 lt.βοήθεια | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 08-05-08 16:03 |