|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις καραντινα?
αν ναι καλυτερα απομονωσε το. Η συμπεριφορα αυτη δειχνει ειτε γερικο ειτε δηλητηριασμενο ψαρι απο αμμωνια, αλλα στην προκειμενη περιπτωση πιθανων να ειναι καποια ασθενεια (ισως καποιος πιο εμπειρος με τις αρρωστιες μπορει να κανει διαγνωση, εμενα δε μου λεει κατι οσο λες οτι δεν υπαρχει κανενα σημαδι) Τωρα για θεραπεια, οσο δε βγαινει συμπερασμα διαγνωσης δε μπορει καποιος να προτεινει τιποτε αλλο παρα μια θεραπεια στην τυχη (εγω σε αυτη τη φαση ΙΣΩΣ προσπαθουσα να εχω τελειες συνθηκες νερου και αλατι) Ξαναπαρατηρησε το καλυτερα ομως, σιγουρα δεν υπαρχει τιποτα απολυτως σα σημαδι? (καποιο ξεθωριασμα, ασπρισμα, φουσκαλα κτλ κτλ κτλ)? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα συμπεριφοράς.. | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 05-12-11 16:06 |
Αλλαγή συμπεριφοράς ancistrus sp3. | Apostolis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 25-02-09 10:24 |
Ancistrus: Πρόβλημα συμπεριφοράς | Obelix(Reifen) | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 29-01-03 01:04 |