|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρή είμαι από βόρεια Ελλάδα από την Δράμα. Εδώ τον χειμώνα τα νερά παγώνουν, άλλωτε πολύ άλλωτε λίγο. Η επιφάνεια της λιμνούλας πιάνει πάγο από ένα χιλιοστό έως μερικά εκατοστά.
Τα νούφαρα αυτά, οι νυμφαίες δηλαδή είναι τροπικές και δεν κρατάει το ρίζωμά τους το χειμώνα. Εχω νούφαρα αλλά δεν έχω με αυτό το απίστευτο χρώμα του μπλε μωβ λιλά. Τα δικά μου είναι ένα υποκίτρινο κι ένα ροζ πολύ απαλό. Αυτά αντέχουν το χειμώνα αλλά φυσικά μόνο οι ρίζες τους. Την άνοιξη ξαναβγάζουν νέα φύλλα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Όπως σπάνιος ήταν και ο χειμώνας του 2001 αλλά το -21 που είχε κάνει ήταν αρκετό να καταστρέψει πολλά φυτά αλλά και καλλιέργειες. Τότε δεν είχα ακόμα την λιμνούλα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα..θα περιμενουμε να δουμε τοτε!Για μενα θα ειναι ο πρωτος χειμωνας με λιμνη!
|
||||
|
||||
![]()
Η Κύπρος απ ότι ξέρω δεν φοβάται τους χειμώνες!
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Θεόδωρε, μα σου άνθισε κιόλας? Πω-πω... Μην το φοβάσαι τους χειμώνες. Το έχω ήδη 4 χρόνια και σίγουρα έχει εγκλιματιστεί. Να το χαίρεσαι.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απορια:αρχες του χειμωνα δλδ με τα πρωτα κρυα θα αρχισει να χανει τα φυλλα του και εμεις απλα θα αφαιρεσουμε τα ξεραμενα φυλλα!?το αφηνουμε στην θεση του και οταν ερθει η ανοιξη πεταει καινουργια?και με τον πολλαπλασιασμο τι γινεται με διαίρεση των ριζωμάτων?
cyperus haspan, empress waterlily νούφαρο, υάκινθος του νερού |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια καινούργια ασθένεια τον κοι στην Κύπρο | ronis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 15-07-10 13:12 |
Καινούργια παραλαβή...... | ΓΙΑΝΝΗΣ | Malawi | 14 | 10-01-08 11:46 |