|
|||
|
|||
![]()
αυτες ειναι οι πληροφοριες απο αλλο θεμα
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 600 λιτρα 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: εγω το λειτουργω κανα διμηνο, πριν λειτουργουσε πανω απο χρονο με ψαρια ομως που δεν ειδα ποτε. 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: πριν 2 μηνες 4.ΤΥΠΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ(ΒΑΣΙΚΟ ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΕΡΟ,ΤΑΠΗΤΑ ΑΛΓΩΝ): ? 5. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): τωρα με τις ζεστες πιανει και 27 6. ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 20 στον αριθμο απο διαφορα ειδη, κομον, οραντα, κομετ, redcap κτλ 7. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): - 8. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): δηλαδη το νεο νερο? νερο βρυσης αναγκαστικα και δυστυχως κρυο 9. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: καθε 7-10 μερες το 30% 10. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: πριν καμια βδομαδα (ισως λιγοτερο) 11. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: μια φορα την ημερα τις OSI Goldfish pellets Tropical Goldfish colour flakes Tropical Goldfish colour pellets 12. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: - ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ολα στην υπογραφη μου ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ψαρι που κολυμπαει (ισα που κινειται) στα πλαγια... 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: μια χαρα απλα εχει ενα σημαδακι κοκκινο. δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι καινουριο η το ειχε παντα 3. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: δεν πολυκινειται και δεν εφαγε το μαρουλι που εριξα 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): ? 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): αργη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : απο πανω 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: σημερα 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:- ψαρι που πεθανε απο το πουθενα... 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: ολα κανονικα και ΙΣΩΣ μετα το θανατο του ελαφρο ανοιγμα λεπιων 3. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: ηταν μια χαρα μεχρι χτες βραδυ 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): ? 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): - 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : - 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: σημερα 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:- ψαρι μαλλον ειχε/εχει dropsy αλλα ξαφνικα σημερα αδυνατισε, εκλεισαν τα λεπια του αλλα εχασε μερικα... 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: μια χαρα απλα εχει χασει τα μισα σχεδον λεπια 3. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: μια χαρα 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): ? 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): οκ 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : δεν εφαγε μαρουλι αλλα δεν το τιμησε και κανενα χρυσοψαρο 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: πριν 3-4 μερες το dropsy, σημερα αλλαξε 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:- βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου πειτε αν υπαρχει καποια αρρωστια που το κανει αυτο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eτοιμοθανατο χρυσόψαρο | LunaDark | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 30-06-11 08:47 |
PH, kh στο πατο βοηθεια! | tolis18gr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 27-10-09 12:33 |
ερωτηση για χρυσοψαρο | stef23 | Χρυσόψαρα | 1 | 25-10-07 07:40 |
ατυχημα με χρυσοψαρο | mao | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 05-10-07 13:15 |
Χρυσοψαρο στο μικροσκόπιο | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 16 | 08-06-06 14:50 |