|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο το πηρα απο ιδιωτη ηταν αδουλευτο αρκετο καιρο για αρχη θα εχω μονο τον μονομαχο μεσα!αλλα ψαρια θα εχω σε κανα μηνα και!
------------------------- το προβλημα μου ειναι πως αν παρω τα υλικα απο το 20αρι βασικα μονο το βιολογικο υλικο δεν θα εχω φιλτρο για το 20αρι να βαλω απο τωρα τον μονομαχο στο 80αρι? ------------------------- η να περιμενω να παρω καινουργιο βιολογικο υλικο και να στρωσω απο την αρχη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 10-07-12 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οταν κανουμε μπολιασμα βαζουμε και ψαρια, γιατι διαφορετικα δε θα εχει με τι να τραφει η βιολογια.
Εξ αλλου αυτο ειναι το νοημα του μπολιασματος, να εχουμε ψαρια με τη μια |
|
||||
|
||||
![]()
το 8εμα ειναι οτι στο αλλο δεν εχει μπολιασει ριχνει αμμωνια αλλα δεν το μηδενιζει!
|
|
||||
|
||||
![]()
? αυτο δεν το καταλαβα... Στο 20ρι που εχεις το μονομαχο ριχνεις και αμμωνια?
![]() μαλλον λαθος το καταλαβα, αλλα για εξηγησε τι εννωεις |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ακομα αμμωνια το 20αρι 3εκινησε με 5 μετα 1 σταθρα και τωρα 0,5!!την ριχνει την τιμη αλλα δν την μηδενιζει
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ, απο τη στιγμη που εχει κατεβασει την αμμωνια σημαινει πως εχει αναπτυχθει βιολογια
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα το υλικο στο φιλτρο του μεγαλου και εκανα μετρησεις εχω
θερμοκρασια:26C pH:8 σταθερα NH3/NH4:0.5 NO2:0 (αλλα δεν μου εβγαλε χρωμα καθαρο κιτρινο οπως τις αλλες φορες!αλλα δεν εμοιαζε και με το πορτοκαλι για να πω πως εχω 0,5 ΝΟ2 αλλα δν νομιζω να ειναι και μηδεν τι να πω) NO3:10 εχω μεσα και ενα αληθινο φυτο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|