|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
φιλοι μου σημερα γυρνωντας απο τη δουλεια το ψαρι ηταν ξεμπουκωμενο.
Εφαγε και κανονικα Τα ψαρακια βεβαια δεν εχω καταφερει να τα βρω πουθενα. ας ελπισουμε οτι ισως καποια απο αυτα να ζουν σε καμια τρυπα το καλο ειναι οτι η θηλυκια μου ειναι καλα. ταισα και τριμμενα flakes μπολικα μπας και φανε τιποτα. εκανα και μετρησεις και ειμαι καλα. λιγο ανεβασμενα νιτρικα αλλα θα κανω αλλαγη αυριο ------------------------- λιγο πριν κλεισουν τα φωτα χθες ειδα ενα μωρο ψαρακι !!! ειναι καταπληκτικο Μολις 3-4 χιλιοστα αλλα ειναι σαν κανονικο . σηκωνει πτερυγιο ανοιγει στομα και κανει και την αναγκη του! Εχει βρει μια πετρα και κρυβεται κοντα σε μια γωνια, εκει που μαζευεται η τροφη που δεν καταναλωνεται. νομιζω θα τα καταφερει. Αλλα ψαρακια δεν βρηκα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 21-06-12 στις 08:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi απο το 0 | irongud | Malawi | 19 | 01-09-11 21:37 |
να και το malawi μου! | demka27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 26-04-09 16:04 |
new malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 11-04-09 15:23 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |