|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο ακυρα τα σχολια σου. Το οτι δεν θελω να ακουω λογια του αερα και θα ηθελα να μαθω τα γιατι δε σημαινει οτι δε θελω να βοηθησω. Ας πουμε οριστε, δεν ειναι ολες οι ασθενειες κολλητικες οποτε δεν ισχυει αυτο που λες. Γιατι να μην παω κι αλλες γνωμες και να μην το ψαξω.
Αλγοφαγους κρυου νερου ξερεις; Ας μην κολλε εκει, μπορει να μην ειναι ο τελειος συνδιασμος αλλα μπορουν να συζουν. Θερμοκρασια χειμωνα 22-23. Τωρα δυστυχως το λιγοτερο 28 και δεν ξερω πως να την κατεβασω |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ επιμενεις οτι τα τροπικα πανε με τα χρυσοψαρα!
εμεις τι πρεπει να κανουμε για να σε πεισουμε πως ειναι λαθος;;;; γιατι να λεμε τα ιδια ολη την ωρα;;; αν θες να κανεις θεραπεια,ανετρεξε στα παραπανω ποστ και εφαρμοσε την! αν δεν θες να βγαλεις τους πλεκο απο κει μεσα,κανω μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προσπαθεια να σε πεισω: φυσικα,οι θερμοκρασιες που ζουν οι πλεκο ειναι αλλες... αν τελικα ειναι ancistrus (λες οτι δεν μεγαλωνουν αλλο),θελουν και πιο μαλακο νερο.. και το χειροτερο: το βραδυ που τα χρυσοψαρα ειναι πιο "κοιμησμενα",οι πλεκο πανε συχνα και "βεντουζαρουν" πανω τους καταστρεφοντας την μεμβρανη!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
1) τα πλεκο θα τα βγαλω και το εχω πει απο χτες το πρωι (ψαξτο και θα το δεις) αλλα εχω το δικαιωμα και την οπρεξη να μαθω το ΓΙΑΤΙ και ΟΧΙ απλα επειδη το λεει καποιος σε ενα φορουμ (χωρις παρεξηγηση) αλλα μου αρεσει να διαβαζω αρθρα ειδικων. σωστο δεν ειναι? 2) αν βρεις καποιο ποστ που να εξηγει πως κανουμε την θεραπεια εγω απο δω και περα θα λεω ναι σε ολα χωρις δευτερη σκεψη 3) να κανω θεραπεια τωρα πια που? δεν υπαρχει αρρωστο ψαρι |
|
||||
|
||||
![]()
συγγνωμη,γραψε λαθος...
|
|||
|
|||
![]()
βλεπεις λοιπον? την κριτικη την δεχομαι. τις συμβουλες τις χρειαζομαι και ευχαριστω οποιον τις δινει. Αλλα ειναι λαθος να βγαινω ο "δεν θελω να σωσω τα ψαρακια" οταν εδω και 100+ μηνυματα δεν εχει βρεθει ΕΝΑΣ να μου πει πως κανω την θεραπεια
|
|
||||
|
||||
![]()
κατσε,μην το παρακανουμε!
σου προτειναν θεραπεια για ντροπσι τα παιδια στο προηγουμενο ποστ! ετσι δεν ειναι; ------------------------- και τωρα τι θεραπεια ζητας; αφου δεν εχεις αρρωστο ψαρι... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 10-06-12 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και σου ξαναλενω, ποσταρε μου εδω την θεραπεια και θα παραδεχτω οτι ειμαι τυφλος και δεν την ειδα. το "βαλε σε εναν κουβα το ψαρι με Flagyl" για μενα ειναι 'εχω ακουσει κατι , καντο μπας και" Ας μην αναλωνιμαστε ομως τωρα ------------------------- ερωτηση. να τα βαλω τα πλεκο με τα λαμπιντο η κι εκει θα εχω προβλημα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 10-06-12 στις 15:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |