|
|||
|
|||
![]()
μετα απο αυτο λες να ειναι ενταξει? θα μπορω να βαλω ψαρια αφοβα? μπορω να πω οτι εχουμε απιστευης ομορφιας υδροβια φυτα και γενικα ξερουμε πολυ λιγα, εχω ψαξει στο ιντρενετ και δεν εχω βρει τιποτα, μονο για το μυριοφυλλο που λεει οτι ειναι απαιτητικο σε φως (και αυτο το βρηκα καταλαθος επειδη βρηκα ενα καταλογο με καποια υδροβια φυτα αμαζονιου και ειχε και το μυριοφυλλο μεσα).
ασε που σκεφτομαι να στησω ελληνικο βιοτοπικο (εχω 2 ενυδρεια αδεια που περιμενουν), φυτα βρισκουμε και απο ψαρια μονο κουνουποψαρα, γιατι τα αλλα ειδη γινονται πραγματικα τερατα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υδροβια Φυτα Παπούας-Νεας Γουινεας και Αυστραλιας | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 16-01-12 18:45 |
Υδροβια φυτα... | Grigoris13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-09-11 14:30 |
υδροβια φυτα στα ΙΚΕΑ | redman88 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-03-11 22:00 |
Βιβλιο για υδροβια φυτα | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 21-08-10 11:03 |
Ποια δεν ειναι υδροβια? | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:56 |