|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω με το LOGO! της siemens εχω φτιαξει ελεγχο φωτισμου και θερμανσης, αλλα δεν εχω βαλει ph probe, βεβαια εισοδους εχω οποτε οποτε θελω το επεκτεινω (και να μην ειχα παιρνει οση επεκταση θες).
Ισως βαλω, οχι για controll (μου αρεσουν οι επικινδυνα χαμηλες σκληροτητες και σιχαινομαι το co2) αλλα για μονιμες ενδειξεις. Πολυ καλη φαση θα ηταν να βαζαμε και οθονες αλλα εκει θα ξεπερνουσαμε αρκετα τα ορια κοστους. Προσωπικα θεωρω πως αν καποιος θελει να ασχοληθει σοβαρα δεν ειναι τοοοοσο τρελο το κοστος ενος μικρου plc (με την εκπτωση της χοντρικης τα plc αυτης της κατηγοριας τα αγοραζω κατω απο 100e) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτοπερίοδος,σε ποιές ώρες του εικοσιτετραώρου | Ideal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-12-10 13:48 |
Θέρμανση ενυδρείου από κεντρική θέρμανση | nikosm1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 09-10-10 13:14 |
Θέρμανση υποστρώματος | gianelos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-09-10 00:43 |
Φωτοπερίοδος | gmanes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 25-02-09 14:13 |
Φωτοπερίοδος | candus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 21-11-07 20:18 |