|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να το δωσεις το ψαρακι πισω και να ξεκινησεις απο την αρχη σωστα και με την βοηθεια ολων εδω μεσα...
![]() Αφου θα τα αλλαξεις ολα,καντο απο την αρχη σωστα για να το ευχαριστηθεις ------------------------- Οσο για το αν ταιριαζουν τα κριμπενσις με τα νεον εγω λεω οχι,διοτι τα κριμπς ειναι κιχλιδες και τα νεον μπορουν να γινουν φαγητακι...Αν και εχω διαβασει οτι τα κριμπενσις ειναι πολυ ειρινικα....δεν ξερω.... Γιατι δεν βαζεις μονο νεον?Θα ειναι πανεμορφο Το θεμα ειναι τι θελεις εσυ? ενυδρειο με φυτα ή μονο με πετρες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 22-05-12 στις 23:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δωστε μου τα φωτα σας.... | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 53 | 21-02-09 00:11 |
παρακαλω δωστε τα φωτα σας | N.fidiara | Φωτισμός | 5 | 26-01-08 20:11 |
Δωστε τα φώτα σας παιδια.. | spdm | Malawi | 16 | 24-03-07 21:22 |
συμβουλες σε αρχαριο-α | Giwrgos23 | Bettas | 2 | 03-04-06 15:52 |
δωστε μου λυση pls | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 10-05-05 19:31 |