|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά θέλω να βάλω κιχλίδες λόγω των συμπεριφορών τους, απλά δεν θέλω γέννες και γι' αυτό σκεφτόμουν να βάλω διαφορετικά είδη για να μην υπάρχει το ενδεχόμενο γέννας...
Δεν έχω κατασταλάξει στο είδος που θα μπει απλά θέλω να είναι κάτι εύκολο σε παραμέτρους νερού και να μην γεννάει συνέχεια..... Απλά δεν θέλω να ξεφύγω σε "πληθυσμό" αλλά ούτε να τρέχω συνέχεια να δίνω μικρά. Έχω σκεφτεί να βάλω π.χ. μόνα τους lifalili ή kribensis ή convict, αλλά και τα τρία είδη γεννάνε σαν τρελά αν ξεκινήσουν οπότε...Αυτό είναι κυρίως που με κρατάει. Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 διαφορετικά είδη σε 1 ενυδρείο | magman | Σαλιγκάρια | 3 | 01-08-10 14:35 |
Σπάνια είδη Κιχλίδων!! | Kisifer | Γλυκό νερό - Γενικά | 44 | 20-09-08 10:43 |
Σπάνια είδη κιχλίδων Αφρικής (rift lakes) | water polo | Tanganyika | 13 | 13-09-08 14:18 |
ενυδρείο κιχλίδων,τα φώτα σας παρακαλώ :) | frits | Malawi | 7 | 14-12-06 01:26 |
Είδη κιχλίδων στο ενυδρείο μου. Αναζήτηση νέων ... | tropheus | Malawi | 2 | 14-07-04 04:50 |