|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κλασικο φυτο. Απο ψιλικατζιδικα μεχρι πρακτικερ. Ή περνας και σου δινω εγω μαζι με τα φυλλα. ![]() Την τοξικη αμμωνια την υπολογισα με 21C (και 6.3 pH) αφου τοσο περιπου εχει το νερο σε νορμαλ θερμοκρασια χωρου αυτην την περιοδο στην περιοχη μας. Εσυ το ζεσταινεις ακομα? Δεν χρειαζεται. 26 + 26 + 21 = 24.3C θα εχεις μετα την αλλαγη. Δεν ειναι ασχημο. Μoνο να μην ανεβει αποτομα παλι στους 26C. (γιαυτο δεν βαζω πολλα βατ θερμαντηρα στο ενυδρειο μου και εχω παντα δυο. Το βαρυ χειμωνα βαζω και τον δευτερο που δεν φτανει ο ενας, και εχω και ασφαλεια) Δεν χρειαζεται.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tetra neon | Koninos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-02-11 19:07 |
Neon Tetra | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 22-10-09 13:40 |
NEON TETRA | shalis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-10-09 13:20 |
NEON TETRA | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 23:14 |
Neon tetra disease | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-03-05 11:14 |