|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερά!!!
Μπράβο!!!! 1αρσ με 3θηλ. έ? |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα! ηθελα να ειμαι προσεκτικος, και δεν βιαστηκα να παρω πολλα και μικρα ωστε να βγαλω μετα χαρεμι! Αλλωστε και τα λιτρα μου ηταν οριακα για δευτερο χαρεμι, αλλα φαινονται να εχουν ξεκαθαρισει τις περιοχες τους και δεν υπαρχουν διαφωνιες! Ισα ισα που κολυμπανε μαζι!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικό ενυδρείο, πεντακάθαρο και πολύ όμορφο το καινούριο χαρεμάκι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλα φιλαρακι! Σ'ευχαριστω πολυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπράβο! Τα λαμπίντο τα βλέπω ψαρομένα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!! Ειδες;;; Που να μην ηταν κ οι αρχικοι κατοικοι δλδ! Ενταξει, ειναι τσαμπουκαδες οι μελανο!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ωραια διακοσμηση
ωραιες πετρες και αμμο εβαλες και ωραιο καθαρο video Ο αρσενικος εσκαψε φωλια? Ετοιμασου για πολλα μπουκωματα! χε χε χε...
|
||||
|
||||
![]()
Ανανεωμένο...
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο!
Την πέτρα πάνω πάνω στο δεξιά λοφάκι την φοβάμαι λίγο! Είναι σίγουρα καλά τοποθετημένη? |
|
||||
|
||||
![]()
Μη τη φοβασαι φιλε μου! Ειναι ολες κολλημενες με σιλικονη! Ουτε σεισμος δεν τις ριχνει!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια, δεν ξερω αν εχετε παρομοια εμπειρια, αλλα απο τοτε που εβαλα τα maingano μεσα, παρατηρω μια εξαρση στο φαγητο!
Κανουν σαν τρελα να φανε... απο τοτε που ηρθα στο νεο τους σπιτι, αρχισαν να τσακιζουν κ βαλισνεριες, ενω πριν τα λαμπιντος δεν τις αγγιζαν, και γενικοτερα δεν τα βλεπω να χορταινουν με τπτ!!! Ειναι λογικο αυτο στο προκειμενο ειδος;;;
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια ποτέ δεν χορταίνουν...όσο και να τους δώσεις(σχεδόν) θα φάνε!Έχουν το ένστικτο της επιβίωσης οπότε τρώνε όσο βρουν αφού δεν ξέρουν αν θα βρουν και αύριο,μεθαύριο ή μετά από βδομάδες πάλι φαγητό...
Όσο για αυτό που λες για τις βαλισνέριες,το ίδιο έπαθα και εγώ όταν έβαλα τα Metriaclima Estherae στο ενυδρείο μου..ενώ πριν κανένα ψάρι μου δεν άγγιζε τις βαλισνέριες,μετά αφού πρώτα άρχισαν αυτά,κατα ένα παράξενο τρόπο άρχισαν όλα να τις τσιμπούν..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι...
![]() Να τα ταίζεις και με το χέρι για να συνηθίσουν κι άλλο...Να παίρνεις τροφή με τα 2 δάχτυλα και να βουτάς το χέρι μέσα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το malawi μου! | demka27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 26-04-09 16:04 |
malawi | παναθας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 08-03-09 22:51 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
RIO-240 Malawi | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 04-05-08 22:52 |