|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφα ήταν να το επαναλάβουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρεμαλιαααααα
|
||||
|
||||
![]()
Spairous γιατι δεν ερχεσαι ρε φιλε μια φορα να σε δουμε?
|
||||
|
||||
![]()
Καλα περασατε βλεπω,,,σε ωραιο μερος μεσα στα πευκα,,,εμεις ομως ημασταν διπλα στην θάλασσα και δεν φυσουσε και αερας απνοια ,ηρεμη θαλασσα,μια χαρα.
Ο σπυρος ηρθε? δεν το ειδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το μέρος είναι φανταστικό και αξίζει να πάει κάποιος και νωρίτερα για να κάνει μια βόλτα και καλύτερα με ποδήλατο! Ο Σπυρέτος δε μας ήρθε, αλλά την επόμενη φορά ελπίζω να τον δούμε, όπως και πολλούς άλλους!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα δουλιτσα, αλλιως θα ελεγα του Στελιου (Εξελιξ) να με παρει με το σχολικο και μενα
![]() Θα γινει κι αυτο καποια στιγμη.
|
|||
|
|||
![]()
Επόμενη συνάντηση μετά το Πάσχα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπάρξει συμμετοχή εγώ είμαι μέσα!
|
|||
|
|||
![]()
Και για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα όπως την προηγούμενη φορά, όποιος θέλει θα του στείλω σε ΠΜ το τηλ μου για να επικοινωνήσει μαζί μου για να μην χαθούμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγω
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εμένα δυστυχώς αφαιρέστε με από τη λίστα για αυτή τη φορά, μου έτυχε κάτι.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά συγνώμη αλλα δεν θα μπορέσω
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας το ακυρώσουμε τελικά γιατί δεν έχουμε προσέλευση... κρίμα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να το ανανεώσουμε για την άλλη βδομάδα!! Τι λέτε? |
|
|||
|
|||
![]()
Βλέποντας και κάνοντας...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Δίσκων στην Αθήνα | mathaios81 | Δίσκοι | 8 | 02-10-12 20:16 |
Ο Jeffrey Tan στην Αθήνα | Discus.gr | Δίσκοι | 12 | 05-12-09 15:17 |
Eνα υπερσύγχρονο ενυδρείο στην Aθήνα!!! | Kyriakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-02-05 19:54 |
Συνάντηση στην Αθήνα το ΣΚ 12-13 Ιουνίου | tasos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 32 | 15-06-04 01:06 |