|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη ειναι πολυ καλο εχω το ποιο μεγαλο αυτο συν το παλιο σε σειρα και αυτο που μου εδωσε ο Ανδρος με δυο uv 18 W μια σε αυτο και μια στο παλιο της (serra) δεν τις δουλευω παντα (λογο ΔΕΗ) οι μπαταριες γερασαν και δεν αντεχει το ηλιακο ολο το βραδυ και ησύχασα το νερο ειναι κρυσταλλο (οταν δεν σκαλιζω) οι φωτο που ανεβασα ηταν μετα απο σκουπα για αυτο και η θολούρα εχω να το ανοιξω απο τοτε που το εβαλα οταν γυρισα απο Κυπρο λιγες στροφές την μανιβέλα που εχει στο σύστημα αυτοματου καθαρισμού την εβδομάδα και πετά ολη την λασπη εξω και ταυτοχρονα προστατεύει τα αλλα δυο που ειναι μετα απο το να βουλώσουν
Δισκοπάθεια ![]() Και άσχετος από λίμνες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis59 : 11-04-12 στις 16:15 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Tanganyika project! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 19-01-10 17:03 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |