Αντε να το συνεχισουμε
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nkarvounis
Αν η μέτρηση ας πούμε του kh παίζει μεταξύ δύο βαθμών πχ 2 με 4 θέλω να το ξέρω, γιατί θα μου μεταβάλει άλλες παραμέτρους, επίσης αν έχω κάτω από 4 ΚΗ, τότε η μέτρηση του pH θα είναι τελείως λάθος, μιας και βασική προϋπόθεση είναι να είναι το ΚΗ >= του 4.
|
Αυτες οι τιμες που δινεις δεν ειναι απο ενα απλο ενυδρειο ενος αρχαριου , αρα εκει και βεβαια θα θελει κανείς υγρα .
Παράθεση:
Για μένα αν μια μέτρηση δεν πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σύμφωνα με την τσέπη μου την πραγματικότητα δεν είμαι σίγουρος ότι είναι και σωστή.
|
Αυτο σε παρακαλω να μου το εξηγησεις , δεν το καταλαβα το υπονοουμενο .
Παράθεση:
Είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής μεταξύ stick και υγρού, αν βάλεις κάτω όμως τον αριθμό των μετρήσεων θα δεις ότι η διαφορά μειώνεται δραματικά, σε σημείο όπου τα υγρά να έρχονται πιο φθηνά από τα stick.
|
Συγκρινεις ανομοια πραματα , τα στικ που λες ας πουμε ειναι για 25 μετρησεις και βαζεις διπλα μια τιμη για τα στικς , και τα συγκρινεις με ενα μονο υγρο , ενω θα επρεπε να τα συγκρινεις με πεντε , γιατι το στικ κανει ταυτοχρονα πεντε μετρησεις .
Παράθεση:
Τώρα μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του 
|
Αρα εαν θελει κανεις να βγαλει τα συμπερασματα του , θα πρεπει να βαλει επι πεντε το ποσο που γραφεις για το καθε υγρο.
Αρα τεραστια η διαφορα.

(~120 € τα υγρα με 12€ τα στικς +20€ της αμμωνιας = 32 € ......... ~120 με 32 , αυτες ειναι οι πραγματικες διαφορες για οσους θελουν να ξερουν πριν παρουν καποια αποφαση )
Και τελος να πω οτι δεν ειμαι εναντιον των υγρων εκει που πραγματικα χρειαζονται , απλως στις απλες περιπτωσεις δεν ειναι αναγκαιο και μπορει καποιος να αποφυγει την αγορα τους χωρις να διακινδυνευσει τιποτα , οπως εκανα και εγω και εσυ και τοσοι αλλοι , και οταν χρειαστηκαμε για καποιο λογω τα υγρα τοτε μαλιστα , τα πηραμε για να κανουμε την δουλεια μας .