|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
φρέσκα κουλούρια..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κάποιος είπε πως οι πετρες μου δεν ειναι καλο στημένες και οτι εχω λιγες κρυψωνες.. εσεις τι προτεινετε... παραλληλα μου ειπε πως οι πετρες αυτές... ειναι λεει .."σιδηρουχες" ή κατι τετοιο τελος παντων και οτι καποια στιγμη θα δημιουργησουν θεμα μεσα στο ενυδρειο και καλα θα κανω να τις αλλαξω... ισχυει κατι τετοιο??? Milion τα βλέπεις τα παιδάκια σου?????? Σε ευχαριστώ πολυ φιλέ για τα ψαράκια... να είσαι σίγουρος οτι θα τα προσέχω και θα σε κάνουν περήφανο οταν θα τα στειλω σχολείο :Ρ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Δεν πάμε καλααααααααααα | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-06-08 15:13 |