|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε κάποια είδη μάλιστα και ειδικά σε Neocaridina είναι προτιμότερο μιας και τα νεογέννητα είναι μικρογραφίες των ενηλίκων και αρκετά πιο ανεπτυγμένα από άλλα είδη γαρίδων. Σε Caridina τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού τα νεογέννητα είναι αισθητά πιο μικρά και πιο ευαίσθητα χωρίς να αναφέρω είδη με στάδια λάρβας τόσο σε γλυκό όσο και σε υφάλμυρο νερό. Προσωπικά σε CRS π.χ. σε κανένα φόρουμ ή εκτροφέα δεν είδα πετυχημένες αναπαραγωγές σε bare bottom ενυδρεία. Όσο για το χρώμα των γαρίδων σε σχέση με το bare bottom το έχω ακούσει κι εγώ ότι υπάρχει ένα θέμα αλλά δε το δοκίμασα ποτέ για να πω με σιγουριά. Μπορείς να το δοκιμάσεις και να μας πεις τις εμπειρίες σου.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
γαρίδες θαλασσινού που είναι ίδιες με caridina japonica | B22 | Γαρίδες | 18 | 08-08-11 19:52 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |