|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρετε! αυτη τι στιγμή στο ενυδρειο μου (αν θέλετε δείτε τα ψάρια που έχει αριστερά) έχω ένα ξύλο πρέπει να είναι mopani και ένα πλαστικό βαρελι. Τώρα θέλω να βγάλω το βαρέλι και να βάλω κανα ακόμη ξύλο κανα τέτοιο για να δένω πάνω και φυτά ποιο εύκολα.
Το θέμα όμως είναι πως δε θέλω να κατέβει πολύ το PH μου, έτσι μπορώ να βάλω καμια πετρούλα έτσι ώστε να ξανα ανέβει το PH στα κανονικά του, γύρω στο 7,6? |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ψάρια εχεις και λες ότι το κανονικό ph είναι 7.6;
|
|
||||
|
||||
![]()
7 Θηλυκά Guppy και 2 αρσενικά
- 1 Θηλυκό Platy - 3 Θηλυκούς Ξιφοφόρους και 1 αρσενικό - 3 Corydoras Albino - 1 Plecostomus - 1 σαλιγκαρι Anentome Helena |
|
||||
|
||||
![]()
Παρόλα αυτά, ξέρεις ότι τα κορυ και ο πλέκο δεν μπαίνουν με τα ζωοτόκα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη φοβασαι ... το ξυλο και μονο αυτο δε θα μπορεσει να ριξει το ph ...
Παράθεση:
Για ποσα λιτρα μιλαμε?
|
||||
|
||||
![]()
για 112Λιτρα... Ο πλέκο σε λιγο καιρο θα φύγει έχω βάλει αγγελία, τον χαρίζω και τα κόρυ θα παραμείνουν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στα ειχα πει sandreaaaa!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι ρε παιδια για τα κορυ?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω πάντος διάβασα αυτό
Possible Tank Mates: Other community fish http://www.aquariumlife.net/profiles...ory/100130.asp |
|
|||
|
|||
![]()
εχεις καταλαβει τι νερο χρειαζονται τα κορυ και τι νερο εχει το ενυδρειο σου? πλακοστομος και κορυ πρεπει να φυγουν και να κρατησεις μονα τους τα ζωοτοκα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 28-02-12 στις 23:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες και νέα ξύλα | nicpapa | Γαρίδες | 7 | 16-02-12 23:30 |
ξύλα και κόντρες | B22 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 28-09-11 20:43 |
ξύλα που επιπλέουν........ | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-03-11 22:57 |
Ξύλα απο τη φύση | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-03-11 17:01 |
Ερώτηση για ξύλα | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 05-03-07 20:13 |