|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα στην παρεα εχω ενα 180λιτρο ενυδρειο και εχω ενα ζευγαρι αγελοψαρα τα οποια χθες εκαναν γυρω στα 150-200 αυγα παρολ'αυτα το ζευγαρι ηταν πολυ επιθετικο στα αλλα ψαρια οταν πλησιαζαν τον κονο με τα αυγα.Ολη την ωρα μαλλωναν με ενα αλλο αγγελοψαρο που συνεχως τους απειλουσε χωρις βεβαια να τα καταφερνει αφου του καναν επιθεση μια το θηλυκο μια το αρσενικο.Προς εκπληξη μου σημερα οταν ξυπνησα τα αυγα δεν υπηρχαν και η φαγομαρα βεβαια σταματησε.Τι εγινε τα εφαγε το συγγεκριμενο αγγελοψαρο?Αν εγινε αυτο μου φενεται περιεργο γιατι το ζευγαρι δεν αφηνε καμια απειλη να περασει!!!Μηπως υπαρχει περιπτωση να τα φαγαν οι γονεις ?Υπαρχει περιπτωση να τα μαζεψε το ζευγαρι?Τι μπορει να εγινε απο αυτα ενω κοιμομουν?
Ευχαριστω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα στο ενυδρειο τι άλλο ψαράκια έχεις ; Άμα δεν έχεις και αλλα ψάρια μέσα θα τα έφαγαν οι γονείς αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος περίμενε κι άλλη γνώμη !
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αλλα 2 Αγγελοψαρα στον Κωνο ωοτοκιας που εχω πως μπορω να προστατευω τα αυγα χωρις να υπαρχει κυνδυνος να φανε τον γονο τους το ζευγαρι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βγαλεις τα αργα εξω απο το ενυδρειο και να τα βαλεις σε αλλο ενυδρειο , το ειχα δοκιμασει παλιοτερα και ειχα αποτελεσματα....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καλυτερα θα ηταν να βαλεις το ζευγαρι σε αλλο ενυδρειο! οσες φορες κ να σ γεννησουν θα τα φανε οι γονεις. τα δικα μ οσες φορες γεννουσαν, κ εκαναν επιθεσεις τα αλλα ψαρια στρεσαριζοταν κ τα ετρωγαν οι ιδιοι οι γονεις! οταν αισθανονται κινδυνο τα τρωνε! κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να χωρισεις το ενυδρειο με καποιον τροπο στην μεση ωστε να αφησεις το ζευγαρι στο ιδιο ενυδρειο, για να μην πλησιαζουν αλλα ψαρια το ζευγαρι. να ξερεις οτι θα πρεπει να ετοιμασεις αρτεμια πριν εκκολαφθουν τα αυγα κ το πολυ σε καμια βδομαδα θα σ γεννησουν παλι! καλη συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Κατάφερα να τα μεγάλωσω έτσι ! Και είναι υγιέστατα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
που πηγαν οι καλες ριζες-ξυλα? | Efh | Χρυσόψαρα | 43 | 03-02-14 20:12 |
Που πηγαν οι γαριδες??? | irongud | Γαρίδες | 9 | 10-02-11 16:40 |
που πηγαν οι νεριτες οεο??? | dimis_george | Σαλιγκάρια | 5 | 26-10-10 08:39 |
ΠΗΓΑΝ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ? | aggelos300 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-09-08 07:55 |