|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ολες τις πληροφοριες διαθεσιμες και ολοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν οποτε θα φτιαξεις ενα ενυδρειο μουρλια και θα το χαιρεσαι και εσυ και τα ψαρια σου!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶στα όπως είναι γιατί θα σου χρειαστούν για τιγάνι στις δύσκολες μέρες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρακαλουσα τους ποιο εμπειρους νταμαραδες!Αν μπορουν να πουν ποια ψαρια εκει μεσα ειναι αυτα που κατονομαζουν(για τις κιχλιδες μιλαω).Καναμε σημερα μια μετρησεις και δεν ειναι και οτι καλυτερο!Απλα θα ηθελα να βοηθησετε τον φιλο μου να κανει το καλυτερο για τα ψαρια του!Και πραγματικα παιφτει πολυ ξυλο εκει μεσα και μια θυληκια του ειναι παλι μπουκωμενη ειναι η καφε στην τελευταια φωτο!Οποτε HELP!!!
|
||||
|
||||
![]()
Έχει κάνει υβριδισμούς?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Oκ συντομα θα μπουν και οι φωτο!
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου κλεοβουλε,τα ψαρια ειναι αυτα εδω
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι να κρατησω 2 αρσ και 6 θηλ.και μπορω να βαλω ακομα ενα χαρεμι τις mduna malawi
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα conv πες Χρηστο πως τα εδωσες κιωλλα!Τωρα πλεον τα θελω εγω!
|
||||
|
||||
![]()
ασχετα με την ψαροσουπα (κλασσικο λαθος του 90% των αρχαριων) θα ελεγα πως μου αρεσει το νταμαρακι οπως το εφτιαξε με το "βουναλακι" στο κεντρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κυριοι παρακαλω τα φωτα σας!Μετα απο αρκετη προσπαθεια και δουλεια το ενυδρειο του φιλου αλλαξε κατα παρα πολυ.Εφυγαν παπαγαλοι γατοψαρα και ολα τα ωδικα,αλλαχτηκε η πετρα και μπηκε μπεζ αμμος,εγιναν 2 βουναλακια απο πετρες δεξια και αριστερα και μπηκαν λιγες βαλισνεριες και καποιες ανουμπιες.Μεσα κατοικοι εμειναν 4 Labidochromis η μια αρσενικη και η μια θυληκη σιγουρα οι αλλες 2 μικρες ακομη δεν ξεχωριζουν και http://www.cichlid-forum.com/profile...ies.php?id=787 2 αρσενικες και 7-8 θυληκιες απο αυτες!Το προβλημα τωρα σιγα σιγα με τις μερες ανεβαζε την φωτοπεριοδο και εδω και 5-6 μερες την σταθεροποιησε στις 7 ωρες τα ψαρια ομως δεν λενε να βγουν απο τις τρυπες!Βγαινουν μονο για φαγητο και εκεινο μονο με σβηστα φωτα με αναμενα δεν βγαινουν ουτε να φαν!Τι να κανει?
|
||||
|
||||
![]()
εγω βαζω τα ψαρια,εσυ βαλε το τσιπουρο και θα περασουμε μια χαρα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατα τυχη....ενυδρειο. | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 05-09-11 14:31 |
η δικη μου λιμνη | pondcy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 12-07-11 09:22 |
Νεο ενυδρειο-την αποψη σας για εξοπλισμο | Jimmy996s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 03-02-08 01:19 |