|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο ακομα δεν εφτασα σε ταγκανικα ,στο μελλον θα κανω ενα,τωρα θα μηνω με αυτο και βλεπουμε.
ΣΤα 120 λιτρα αμα ειχα ποσα θα εβαζα ,αυτο λεω 15. Ινα εσυ ξερεις το θεμα που εχω και με καταλαβενεις απολυτα ,καποια στιγμη θα ερθω για καφε. Παντως ευχαριστω ολα τα παιδια που εγραψαν. ------------------------- Καποια στιγμη θα ανεβασω και το φυτεμενω μου να το δειτε ,και το που εχω Δυτικης Αφρικης,αλλα θα κανω καποιες αλλαγες σε λιτρα και σε διακοσμηση. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 24-01-12 στις 13:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το μικρο 60λτ Malawi | ινα | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 23-10-11 17:34 |
το πιο μικρο κοχυλι | GIORGOSKARA | Παραλία - Beach Bar | 6 | 21-03-09 02:50 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Το μικρο μου. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-02-05 19:58 |