κοιταξε,δε μπορω να πω οτι εχεις αδικο στην περιπτωση σου,δεν αμφιβαλω οτι το εψαξες πριν ψωνισεις.κιεγω ειχα ακουσει παλιοτερα για τις τιμες του καταστηματος οτι ητανε καλες.μαλιστα το ειχα ακουσει και πριν ασχοληθω με το χομπι απο γνωστο μου που ειχε ενυδρειο.δεν εχω λογο να αμφιβαλω για κατι που δεν ετυχε σε μενα.λεω απλα οτι προφανως στην πορεια κατι αλλαξε.δεν ξερω για πιο λογο-ισως οταν ητανε ετσι τα πραγματα οπως λες να ειχανε χασουρα-δεν ξερω.μιλαω με βαση αυτα που τυχανε σε μενα και αυτα που εμαθα απο οταν ξεκινησα να ασχολουμαι.
οσον αφορα τις τιμες,οταν πλεον σου πουλανε ενα ενυδρειο που στο χρεωνουν ταδε τιμη και σου δινουν δωροεπιταγη, και ταυτοχρονα χρεωνουν τη βαση ακριβοτερα αποτι θα επρεπε ωστε να στα παρουν αποκει,εμενα μου φαινεται κοροιδια.και μη γελιομαστε,η πλειοψηφια των πελατων οταν αγορασει ενυδρειο,θα το παρει με τη βαση του.
ασε που οποτε παιρνω αποφαση -παροτι μου φαιρονται λες και δεν αξιζω προσοχης-και παιρνω τηλεφωνο μου λενε αλλα'νταλλων ακομα και για το τι ισχυει με τις δωροεπιταγες.την τελευταια φορα μου ειχανε πει οτι αν παρεις ενυδρειο χωρις βαση, η επιταγη πρεπει να χωριστει στα διαφορα ειδη του καταστηματος.γιαυτο λεω οτι προκειται περι κοροιδιας.και παλι παραβλεποντας το πως μου φερονται και πως μου μιλανε.και στο τηλεφωνο και απο κοντα

και δε ζηταω να τα παρατησουν ολα και να ασχοληθουν με μενα,το αυτονοητο ζηταω,να μη μου μιλανε σαν να με βριζουνε και να μη μου λενε μπουρδες.