|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέτρησα μήκος και είναι στα 41-42cm! Τι επιλογές έχουμε ? :P
|
|
||||
|
||||
![]()
για διαβασε λιγο πανω στη λαμπα τις διαστασεις της τωρα γιατι θα τρελλαθουμε.τωρα πριν ειδα χαρακτηριστικα του ballast που εγραφες και ελεγε για τ8.εκτος αν διαβασα κατι λαθος εγω.πες λιγο η λαμπα πανω της τι γραφει?αν φαινεται και δεν εχει ξεθωριασει.αλλιως γραψε λιγο τι γραφει το Ballast πανω του ακριβως.αλλιως για να μην παιδευομαστε ανεβασε μια φωτο της λαμπας να τη δουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χα χα χα λοιπόν τα έχω γράψει και πιο πάνω οπότε τα κάνω αντιγραφή.
Λάμπα : Narva LT 15w/010 daylight, Made in Germany μήκος έχει 41-42εκ. Dim : Arcadia, model: AC30X tube 25/30w, 26mm Dia Υπενθυμίζω πως τα είχα από ένα παλιό ενυδρείο και τα είχα αγοράσει 6 μπορεί και 7 χρόνια πριν! Μπορεί να ήταν άλλες μάρκες, μοντέλα τότε ή μπορει ο πετσοπας να μου είχε δώσει $%^&* πράγμα διόλου αμφίβολο γιατί σε 50 λίτρα είχα από αγγελόψαρο μέχρι νέον , τουλάχιστον 15 ψάρια! (Επαγγελματίας καλός βλέπεις) |
|
||||
|
||||
![]()
τ8 ειναι η λαμπα σου.πρωτη στο δευτερο πινακα. https://shop.afterbuy.de/public/cata...uctid=18181535
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία! Οπότε πρέπει να πάρω μια καινούρια Τ8 daylight μέχρι 30 βατ και λιγότερο από 45εκ για να χωρά στο καπάκι. Υπάρχει σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικά ή αναγκαστικά από πετ σοπ?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιρνει το dim που εχεις να πω την αληθεια.τα ακροφυσια παιζουνε και αυξομειωνει το μηκος?γιατι δε νομιζω οτι θα βρεις 30watt στο μηκος που εχει η παλια.μπορει να κανω και λαθος ομως και να μην εχω καταλαβει εγω σωστα.παρε καμια γνωμη ακομα.σιγουρα μπορεις να πας σε καταστημα και να δεις για την ιδια λαμπα.απλα δεν ξερω αν παιρνει και καποια αλλη το dim που εχεις.αν πας σε πετσοπ θα βρεις αλλα μαλον θαναι πιο ακριβα.σε καταστηματα οπως ο ΚΑΥΚΑΣ θα βρεις πιο φτηνα μαλον.απλα να δεις τα χαρακτηριστικα.(θερμοκρασια κλπ)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι έχει ακροφύσια και το μήκος μπορεί να μεταβληθεί.. Και εγώ δε πιστεύω να βρω στο μήκος αυτό οπότε αναγκαστικά θα πάω σε λιγότερα βατ, αναλόγως τι θα βρω...
Αυτό είναι το dim http://www.ebay.de/itm/Arcadia-AC30X...item2a1862074d. Ελπίζω να παίρνει παραπάνω βατ αν υπάρχει και σε κατάλληλο μήκος. Από θερμοκρασία τι να τσεκάρω? :P |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπόστρωμα | xristosss | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 20-07-11 23:26 |
Υπόστρωμα για ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων | krispie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-11 15:56 |
Υπόστρωμα για μικρό ενυδρείο | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-03-08 23:33 |
Υπόστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 26-09-06 17:53 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |