|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε αυτη είναι αναλύση, ευχαριστω ...
Οι πέτρες ου έχω βαλει μέσα είναι απο βουνό , οι μόνες που καταφερα να βρω που να μην ειναι ασβεστολιθος , και ξυλα είχα μαζεψει αλλα δεν μου καθοταν καλα, απο καμένα ε? οτιδηποτε δεντρο ? Ενδιαφέρον αυτό. Ηδη σήμερα ξεκίνησα, τα έβαλα σε ομάδες , με τα φυτά τα οποία ειχα είδη μέσα !! Μια απορία εχω πιο καλά δεν είναι για το βάθος τα stem plants να μπαινουν πρωτα αυτά με το πιο μεγάλο φυλο και πισω με μικροτερο ? Απο την φωτο που εφτιαξες, και εφτιαξες ενα υπέροχο aquascape έχω βάλει τα φυτα: 1 bacopa caroliniana 2 polysperma 3 R.rotundifolia 4Heteranthera zosterifolia 5 Ludwigia palustris,Ludwigia glandulosa,Alternanthera reineckii 6cambomba caroliana Νομίζω εχω διορθώσει τα περισότερα λάθη κατα την γνωμη μου, 2 λαθη εχω καταφερει παλι να κάνω : 1) η θεση της bacopa caroliniana 2) Φοβαμαι ηR.rotundifolia οταν ψιλωσει μην κοκκινησει... Πως σου φαίνεται ? ![]() By nicpapa at 2012-01-06 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη aquascape! | LunaDark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 07-05-11 19:22 |
αλλαγη aquascape | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-01-11 16:33 |
νεο aquascape | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 66 | 11-05-10 14:42 |
Aquascape? | jimage | Malawi | 23 | 29-01-10 18:32 |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |