|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μερικες χαλια φοτο απο το ενυδριο που εβαλα σημερα της πετρες
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον...τα σχολια μου...α) congo tetra..ΜΗΝ τα βαλλεις...ξερω οτι μονο εγω ειμια κατα αλλα θα σου πω γιατι...προτιμω ενα καλοθρεμεννο και υγιεστατο ζευγαρι lifa να το βλεπω με τα μικρα του στο κυριως ενυδρειο και να χαιρομαι συμπεριφορα.......αν αποκτισεις γεννα τα λιφαλλιλι θα γινουν επιθετικα προς τα congo και ασε που τα κονγκο θα σου ριμαξουν τον γονο αν δεν τον βαλλεις σε γεννηστρα β) οι ΠΕΤΡΕΣ.....ωραιες..αλλα εκανες το τεστ με το aquaforte?? μου φαινονται ασβεστολιθικες....πραγμα που σημαινει οτι θα ανεβαζουν σκληροτητες και πεχα..για προσεξε το με τα λιφαλλιλι..... γ) το ΞΥΛΟ που εχεις πανω απο τις πετρες....λαθος θεση....θα κουνηθει σιγουρα και θα πεσει...βρες καποιο αλλο στησιμο για αυτο.....
ΥΓ βαλλε ενα μαυρο χαρτονι για φοντο..θα αναδειξει τα χρωματα των λιφαλ σου ![]() ΥΓ2 αν διαπιστωσεις οτι οι πετρες δεν ειναι ασβεστολιθικες σπασε τις πιο μεγαλες στην μεση και φτιαξε περισσοτερες κρυψωνες (ή απλα σπαστες και βαλλε επιλεκτικα τα κομματια που σου αρεσουν....) προσπαθησε να πετυχεις φυσικο στησιμο...αυτα για την ωρα |
|
||||
|
||||
![]()
τι ηθελα και σου ειπα να γραψεις!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ποτε θα ξεχωρισει ζευγαρη νομιζω οτι ειναι 2. |
|
||||
|
||||
![]()
ΒΙΔΩΜΕΝΟ??? Tι του εκανες βρε? ...λοιπον....βαλλε κανα SAE αν θελεις αλλα και αυτο με επιφυλαξη...θα πειραξει τα αβγα μαλλον και θα φαει και ξυλο αδιka
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ααα μαλιστα η φωτο του μπανερ ειναι ενα απο τα δικα μου οκ αλλαγη καθε βδομαδα.θα δουμε για σαε.λοιπον πριν χρονια ειχα κατι λαμες και βιδες στα ποδια οι οποιες ειναι απο τιτανιο(κραμα νομιζω)τελος παντων τετοια εβαλα και βιδωσα που δεν υπαρχει περιπτωση να παθει τπτ σκουριε και τετοια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ας ελπισουμε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνθεση | Stivv27 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 31-10-11 12:14 |
Ψαροσυνθεση.. | Grigoris13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-10-11 21:19 |
ψαροσυνθεση | irongud | Malawi | 29 | 30-07-11 02:24 |
ψαροσυνθεση | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-07-11 20:23 |
Ψαροσυνθεση! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-10 21:42 |