|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε όλους
μετά από την ευγενική προσφορά του φίλου GIORGOS MISIRLIS έβαλα pistia στο ενυδρείο μου. Όμως επειδή θέλω να μην εμφανίζεται το πρωτεϊνικό φιλμ και για να οξυγονώνεται καλά το νερό έχω μεγάλη ανατάραξη της επιφάνειας, αυτό κάνει όμως τη pistia να γυρίζει όλη μέρα λες και είναι μέσα σε πλυντήριο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν αυτή η διαδικασία επηρεάζει αρνητικά το φυτό |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ! το επιρεαζει αρνητικα. Αν θες να δεις πιστια σαν μαρουλια, και υγιη, να ξερεις οτι δεν θελουν σχεδον καθολου επιφανειακο ρευμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συγκεκριμένα είναι η pistia stratiotus που από ότι είδε δε γίνετε και τελείως "μαρούλι". Παρόλα αυτά έχει πρόβλημα σε σημείο να μαδήσει ή απλά δε θα μεγαλώσει σωστά? |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχω και εγω πιστια και το εχς δοκιμασει σε ακινησια αναπτυσσεται πληρως και γινεται σαν μικρο μαρουλι..απο την αλλη οταν ειναι σε ροη δεν μακριανουν οι ριζες του και μενει μικρο και αδυναμο..
|
||||
|
||||
![]()
οπότε σα να μου φαίνεται πως είναι καλύτερο να είναι σε νερό με κάποια ροή. Μιας και ούτος η άλλως δε τα βλέπεις και συχνά από πάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εβαλα προσφατα στο γαριδαδικο και καποια εχουν ηδη αρχισει να αναπτυσονται!
επειδη "βολταραν" συνεχεια,εστρεψα την εξοδο του φιλτρου στα πλαγια και το προβλημα εξαληφθηκε! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() απλά περιμένω να δω αν θα εμφανιστεί το πρωτεϊνικό φίλμ |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα ακομη οχι!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχει να κάνει και με τη τροφή που δίνεις τα bloodworms δε με βοηθάνε εμένα και πολύ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() οντως... αν και δινω καπου καπου bloodworms,συνηθως βαζω ταμπλετες σπιρουλινας,μαρουλι,λαχανο,φυλλαρακι κλπ! ειναι η πρωτεινη που φταει δηλαδη;
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχει κανείς Pistia; | kapsok | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 03-11-11 23:35 |
Καθαρισμός ενυδρείου... στο πλυντήριο πιάτων?? | Spacie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-06-11 19:29 |
Pistia stratiotes | puravlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 20-07-07 23:33 |