|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια αντι ετοιμα λιπασματα που θα βρουμε αυτες τις σκονες και πως θα τις ζητησουμε ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΝΟ3 = νιτρικο καλιο
Κ2SΟ4 = θεεικο καλιο power4 = ιχνοστοιχεια και περιεχει τα εξης (οι ποσοτητες ισως να εχουν αλλαξει) Fe 4% Mg 5,43% Mn 4% Zn 1,5% Cu 1,5% Co 0,05% Β 0,5% Mo 0,1% Εδω Αθηνα βρισκονται ευκολα. Tις ζητας ετσι οπως σου εγραψα ακριβως. Ισως το power4 να εινια καποιο αλλο με ιχνοστοιχεια, αλλα παρομοιο.
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα τρια ειναι?και απο που τα παιρνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
3 σκονες ειναι....τα παιρνεις απο "ενημερωμενα" ανθοπωλεια ή μαγαζια με γεωργικο υλικο(χωματα,λιπασματα,σπορους,σκονες,κτλ)
διαβασε καλα πριν. Για ποσοτητες,ρουτινες κτλ. Μην βιαστεις. Διαβασε και ψαξε. αντε καλη αρχη! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ αυτα μπορουν να αντικαταστησουν ολη τηνσειρα seachem?και κατι αλλο...δεν πιστευω να υπαρχει κατι παρομοιο για τα χωραφια και μπερδευτουν και μου δωσουν αλλα?και αν ξερεις περιπου τιμες ....ουφ σε ζαλισα το ξερω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ολα.
πχ για σιδηρο θα παρεις το iron flourish απο seachem. ολα τα αλλα ναι. επισης παιρνεις και ενα απλο κλυσμα απο το φαρμακειο. Αυτο ειναι ο φωσφορος σου. po4. (fleet enema πχ) αρα εχεις, θεεικο καλιο και νιτρικο, power4 για ιχνοστοιχεια,seachem iron για σιδηρο,fleet enema (κλυσμα) φια po4 Τιμες. ΚΝΟ3 = νιτρικο καλιο 1¤/σακουλακι 500gr Κ2SΟ4 = θεεικο καλιο 1¤/σακουλακι 500gr power4 = ιχνοστοιχεια και περιεχει τα εξης (οι ποσοτητες ισως να εχουν αλλαξει) 5-6¤/σακουλακι 50γρ Fleet enema = 3¤/μπουκαλακι Seachem Iron= οσο εχει.(αλλη τιμη Αθηνα,αλλη επαρχια,αλλη ebay( ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σευχαριστω πολυ θα παω να δω αυριο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αμα βρεις να με χαι......................ρετησεις!!!
εγω πηγα σε ολα τα μαγαζια κομοτηνη και δεν βρηκα πουθενα!ενας μονο ειχε Power4 και επρεπε να παρω παλετα για να μου φερει!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα καλα της Αθήνας παιδια!! βρισκεις ο,τι θες παντα..και σχεδον.....οτι ωρα το θες!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βρείς αντιστοιχο του power 4 , αρκεί να πετύχεις με πανω κατω τα ίδια στοιχεία, και στις ίδιες περίπου αναλογιες.
Και εγώ δεν εβρισκα στην Ρόδο και μετα απο αρκετό ψάξιμο βρηκα κάτι αντοιστοιχο το ecoquel της γεωπονικής , το χρησιμοποιω πάνω απο 2 μήνες χωρίς προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα κανα δυο τρεις γεωπονους να ψαξουν μηπως και βρουν...οσο για τα αλλα 2 μονο θειικο καλιο βρηκα αλλα και εκεινο τσουβαλι 40 κιλα μου εδινε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη το βρηκα σε αυτην την σελιδα 13 ευρω μαζι με τα μεταφορικα 250γρ...καλα ειναι πιστευω
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εγω το ιδιο πιστευω και μαλλον θα το παραγειλω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα δηθεν καλα της Αθηνας....κανενα καλο δεν εχει η Αθηνα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
επρεπε να το παραγειλεις ρε κωστα να σου το φερουν..εμενα 3 ευρω μεχρι δυδιμοτειχο παιρνει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακου τα καλα της Αθηνας...
1 μαγαζι στη Σωκρατους καθημερινα απο 08.30-14.30 κλειστα Σαββατο!!!...Αρα μονο για ανεργους Και το αλλο αν λαχει και εχει ειναι και παλι 09.00-15.00 και σαββατο 11.00-13.00...μιλαμε για ωραριο ΙΚΑ..... ***** Mod edit: Πιπέρι! Έσβησα μερικά off-topic, παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα γιατί αυτή η συζήτηση δεν έχει τέλος και επίσης δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος να γίνει ![]() Δεν εχουν αδικο τα μαγαζια με τα ωραρια....αν δειτε σε τι συνθηκες ειναι ανοιιχτα θα καταλαβετε....φοβασαι ακομα και να ανοιξεις την πορτα του αυτοκινητου σου μεχρι τις 14.00 το μεσημερι...μετα δε τις 15.00 δεν τολμας ουτε να σκεφθεις οτι θα μεινει ανοιχτος....απο τις 17.00 μονο τρελοσ θα εισαι για να κυκλοφορησεις.... Η ατακα του μαγαζατορα που του ειπα οτι εστω μεχρι τις 16.30 θα επρεπε να εισαι ανοιχτος ξερεις πια ηταν??? Ελα εσυ εδω μεινε και παρε τις εισπραξεις μαζι σου στις 16.30....ρε εδω ειναι μεσανυχτα η 16.30!!! Σαν το σκυλι θα φυγεις αν εχει συννεφια στις 16.30 και εχει καπως σουρουπωσει κιεσυ μου λες να περιμενω??? Τοσα πολα καλα εχει η Αθηνα με την ανοχη της αστυνομιας βεβαια!!! Αυτα φυγαμε ομως μαλλον offtopic οποτε συγγνωμη εκ των προτερων... Το power 4 ουτε εγω το βρηκα ευκολα...στον Πειραια το φερνει ενα ανθοπωλειο ως κεντρικοσ διανομεας....δεν υπαρχει αλλου στον Πειραια 2 φορες το χρονο... Αν εισαι τυχερος το παιρνεις αλλιως ταχυδρομικα οπως ειπε ο φιλος μερικα post πιο πανω...12 ευρω οπως ειπε αν θυμαμαι καλα δεν ειναι πολλα...αλλωστε εγω το πηρα το καλοκαιρι 9 ευρω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 15-11-11 στις 16:26 |
|
||||
|
||||
![]()
ρε φίλος πιο ήρεμα σε παρακαλώ δεν είναι εκφράσεις αυτές...
προς Θεού, δεν είμαστε όλοι ρατσιστές... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=KOSTASGAVALAS;630337]
1 μαγαζι στη Σωκρατους καθημερινα απο 08.30-14.30 κλειστα Σαββατο!!!...Αρα μονο για ανεργους.Ειναι ανοιχτο αυτο το καταστημα,γιατι νομιζω ειχα διαβασει πως εκλεισε. Το power 4 ουτε εγω το βρηκα ευκολα...στον Πειραια το φερνει ενα ανθοπωλειο ως κεντρικοσ διανομεας....δεν υπαρχει αλλου στον Πειραια 2 φορες το χρονο...Δωσε διευθυνση,αν μπορεις. Αν εισαι τυχερος το παιρνεις αλλιως ταχυδρομικα οπως ειπε ο φιλος μερικα post πιο πανω...12 ευρω οπως ειπε αν θυμαμαι καλα δεν ειναι πολλα...αλλωστε εγω το πηρα το καλοκαιρι 9 ευρω...
|
|||
|
|||
![]()
Kυκλοφορει αλλο ενα προιον με την ονομασια Super 4. Το ειχα βρει σε ενα θερμοκηπιο κοντα στο σπιτι μου.Τιμη δεν θυμαμαι αλλα ηταν πιο φτηνο απο το power 4. H συσταση του ειναι ακριβως η ιδια.
Το θερμοκηπιο βρισκεται επι της Κωνσταντινουπολεως αναμεσα στη πλατεια μπουρναζιου και τη γεφυρα ροσινιολ. Φανταζομαι θα υπαρχει και σε αλλα θερμοκηπια/φυτωρια. ![]() ---------------------------------------------------------------------------- Η ιστοσελιδα της εταιριας : http://www.gemma.gr/contact/ και χαρτης με σημεια πωλησης των προιοντων στην Ελλαδα: http://www.gemma.gr/diktyo_gemma.html Το φυτωριο που ανεφερα βρισκεται εδω: Φυτώριο Πέρρου Μαρια Διαθέσιμα προϊόντα: Βολβοί Μοσχεύματα Σπόροι Οργανικα βιολογικά λιπάσματα DCM Κρύσταλοι αποθήκευσης νερού Aquaperla Βιολογική Ακτιβοζίνη Υγρή Ακτιβοζίνη Αμέσου Δράσεως Κων/λεως 30 - Νέα Σεπόλια Τηλ: 210 5736243 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το super 4 που λεει ο raven το βρηκα εδω κομοτηνη αλλα εχει 4,5¤ τα 50γρ.πολυ δεν ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Μενεις Κορυδαλλο φιλε.... μονο αν ζουσες εκει θα καταλαβαινες...
Και σε παρακαλω μην χρησιμοποιεις εκφρασεις τυπου <<ρατσιστες>> γιατι απλα ρατσιστες δεν ειμασταν ισα ισα που ημαστε και πολυ φιλοξενοι σαν λαος. Αλλα ας το κλεισουμε εδω...αλλωστε αυτη η χωρα εχει ηδη πια παρει το δρομο της.... |
|
|||
|
|||
![]()
Mε 1 γρ. ανα δοση στα 300 λιτρα , περναω με ενα φακελακι 4-5 μηνες. Δεν το βρισκω και τοσο ακριβο !
|
|
||||
|
||||
![]()
την δοσολογια πως την βρισκουμε σε νιτρικο θειικο καλιο και power 4????αν μπορει καποιος να μου πει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Σε 250ml νερο ριχνεις 1/2 tbsp Ριχνεις 5ml/100 λτ/εβδομαδα --------------------------------------------------- προσθήκη Ν,Ρ,Κ (άζωτο(Nιτρικα)-φώσφορος(P)-κάλιο(K) δηλ kh2so4,kh2po4,kno3 MACRO Διάλυμα macro σε υγρή μορφή: Βαζεις 250 mlνερό και μετα Νιτρικό κάλιο (PotassiumNitrate)2,5 κουταλιές της σούπας (Θειικό Μαγνήσιο) (epsomsalt) (¶λας του Έπσομ) 3/4 κουταλιά της σούπας MgSO4+7H2O (Θειικό κάλιο) 1 κουταλιά της σούπας K2SO4 ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ 10 ΜL/100 ΛΙΤΡΑ/EΒΔΟΜΑΔΑ Αν δεν εχεις θειικο καλιο τοτε βαζεις 3,5 κουταλιες σουπας και οχι 2,5 νιτρικο καλιο Επισης 3 φορες την εβδομαδα ριχνεις fleet enema 10 σταγονες (υποκαταστατο του kh2po4)στο ενυδρειο σου (ειναι αρκετη ποσοτητα για 100 λιτρα) που το βρισκεις σε ολα τα φαρμακεια και βεβαια κανεις και τεστ που και που να δεις που βρισκεσαι αν και θα στο δειξουν και τα φυτα σου... Αυτα με προσοχη βεβαια και καθε επιφυλαξη.... <περιμενε βεβαια απο καποιο αρχαιοτερο να την επιβεβαιωσει τη συνταγη και μετα βουρ..... Εμενα παντως δουλευει τελεια σε φουλ φυτεμενο ενυδρειο...αν δεν ειναι φουλ φυτεμενο προσαρμοσε το στα μετρα σου.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOSTASGAVALAS : 15-11-11 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η δε συνθεση του την πηρα και ειναι ακριβως ιδια με του power 4 , απλα ειναι πιο ακριβο... Οσο για τα μακρο οπως κno3, kh2so4 κλπ τηλεφωνειστε σε αυτα 1)Σωκρατους 30 Γ. ΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ.2105222294, 2105222328 09.00-15.00 2)Μανης Δ. ¶ρηςΧημικά Προϊόντα Γερανίου 13 Αθήνατηλ. 2105232687 09.00-15.00 και σαββατο 10.00-14.00 αν θυμαμα καλα αν και το σαββατο στο ωραριο ειναικαπως ελαστικος... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπανση: Ε.Ι. | Ηλίας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 15-05-10 13:48 |
λιπανση | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 18-08-09 00:56 |
λιπανση | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 01-09-08 18:28 |
λιπανση | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 12-05-08 21:26 |
λιπανση | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-04-08 16:40 |